ایجاد راه ارتباطی در جذب گردشگر خارجی موثر است

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان جغتای گفت: اتصال یک راه ارتباطی از جغتای به داورزن، مشهد و تهران می‌تواند در جذب گردشگر خارجی بسیار موثر واقع شود.

مهدی اکبری‌راد ضمن بیان این مطلب، در خصوص چگونگی زیرساخت‌های شهرستان برای جذب گردشگر خارجی،افزود: در شهرستان جغتای علاوه بر احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی، یک هتل هم در شهرستان وجود دارد که گردشگران می‌توانند در آن اقامت کنند و اگر یک راه ارتباطی از جغتای به داورزن، مشهد و تهران اتصال پیدا کند بسیار در حوزه جذب گردشگر موثر خواهد بود.

وی اظهار کرد: تاکنون مسافتی برای اتصال راه ارتباطی به داورزن صورت گرفته اما به دلیل نبود اعتبارات، دو سالی است که کار متوقف شده است و ما برای تسریع در این کار اقداماتی انجام دادیم و مسئولین مربوطه هم در تلاش هستند تا اعتبارات لازم تخصیص پیدا کند و بتوانند در روند کار سرعت ببخشند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان جغتای در خصوص اقامتگاه بوم‌گردی این منطقه، تصریح کرد: در دو روستا شهرستان جغتای دو اقامتگاه بوم‌گردی وجود دارد که هنوز مورد استفاده گردشگران داخلی و خارجی قرار نگرفته است چراکه یکی از اقامتگاه‌ها در حال گرفتن مجوز و دیگری در ساخت پیشرفت فیزیکی خوبی داشته و در روزهای آینده بازدیدکنندگان می‌توانند از این دو اقامتگاه بوم‌گردی استفاده کنند.

وی به معرفی اقامتگاه بوم‌گردی در حال ساخت پرداخت و عنوان کرد: برای ساخت این اقامتگاه که در روستا خلیل‌آباد است بالغ بر 100 میلیون تومان هزینه شده و بیش از 40 اتاق دارد و در حال حاضر تعدادی از سوئیت‌ها به صورت سنتی مهیا شده‌اند و این بنا 5000 متری از دوره پهلوی است و از گذشته حالت سنتی خود را حفظ کرده و در حال حاضر تبدیل به یک اقامتگاه بوم‌گردی شده است.

اکبری‌راد در خصوص چگونگی وضعیت گردشگری در منطقه، خاطر نشان کرد: گردشگران داخلی و خارجی تنها در روزهای تابستان و ایام نوروز به شهرستان جغتای سفر و از آثار تاریخی و دیگر مناظر طبیعی این منطقه بازدید می‌کنند و باید این نکته را یادآور شد که گردشگران خارجی برای سفر به شهرستان بسیار اندک هستند و تاکنون از کشورهای ژاپن و فرانسه حضور داشتند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان جغتای در خصوص صنایع دستی شهرستان، اظهار کرد: چادر شب‌بافی، قلم‌زنی، گلیم‌بافی و فرش‌بافی از جمله صنایع دستی شهرستان به شمار می‌روند و در حال راه‌اندازی کارگاهی به صورت پشتیبان از وام‌های مشاغل خانگی هستیم که با وجود این کارگاه عده‌ای می‌توانند مشغول به کار شوند.

 

 

منبع: ایسنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *