«تخیل فعال»

درون ما آدم‌های زیادی زندگی می‌کنند، آدم‌هایی که جاهایی ما را برای تصمیم‌گیری‌های مهم زندگی دچار تردید می‌کنند .سربزنگاه سر و کله شان پیدا می‌شود و وسوسه‌ای را به جان ما می‌اندازند که دست به کارهایی بزنیم که بعد پشیمان می‌شویم .برخی مواقع هم آدم‌هایی هستند که می‌خواهند به ما خط بدهند و به ما کمک برسانند و فریاد می‌زنند تا حرف آن‌ها را گوش دهیم. تخیل فعال را کارل گوستاو یونگ کشف کرد و در این کتاب به طور کاربردی به شما می‌گوید چگونه برای پیشرفت و حل مسائل زندگی‌تان از آن استفاده کنید.

یک راه طبیعی که از طریق آن ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه می‌توانند باهم گفت‌وگو و کار کنند «تخیل فعال» است. هدف از این کتاب، فراهم آوردن یک روش عملی و گام‌به‌گام است تا بتوانید تخیل فعال را انجام دهید. شما یک روش چهار مرحله‌ای برای کار روی تخیل فعال خواهید یافت .تخیل از زبان بسیار ظریف و پیچیده نمادها برای بیان محتویات ناخودآگاه استفاده می‌کند. بنابراین می‌توان گفت اگر یاد بگیریم با یک چشم کارآزموده نگاه کنیم، متوجه می‌شویم تخیل جریان کاملی از انرژی و تصاویر بامعناست که در اکثر اوقات از ناخودآگاه جاری می‌شوند. تخیل، قوه تصویرپردازی ذهن است؛ وسیله‌ای که می‌تواند به موجودات دنیای درونی، لباس تصویر بپوشاند تا ما بتوانیم آن‌ها را ببینیم. تخیل نمادهایی را تولید می‌کند که ناخودآگاه از آن‌ها برای بیان خودش استفاده می‌کند.روانکاوان پیرو مکتب کارل گوستاو یونگ به کسانی که خواب نمی‌بینند توصیه می‌کنند از تخیل فعال برای ورود به ناخودآگاه خود استفاده کنند. تخیل فعال را کارل گوستاو یونگ کشف کرد و در این کتاب به طور کاربردی به شما می‌گوید چگونه برای پیشرفت و حل مسائل زندگی‌تان از آن استفاده کنید.

“تخیل فعال” کتابی است از رابرت الکس جانسون(-۱۹۲۱)با ترجمه‌ی نیلوفر نواری که در 124 صفحه و توسط انتشارات بنیاد فرهنگ زندگی به چاپ رسیده است.

 

 

جواد لگزیان

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *