رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز به نام خراسان رضوی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: برای سومین سال متوالی رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز به نام این استان اعلام شد.

جعفر حاجی مجتهد میزان تولید پارسال گوشت قرمز را در خراسان رضوی 74 هزار و 500 تن اعلام و بیان کرد: نیاز به مصرف گوشت قرمز در این استان حدود 28 هزار تن است که مازاد آن به استانهای دیگر ارسال می شود.

وی ادامه داد: خراسان رضوی حدود 10 درصد تولید گوشت کشور را دارد. پارسال حدود 800 هزار تن گوشت قرمز در سطح کشور تولید شد.

او افزود: میزان تولیدات دام و طیور در خراسان رضوی ظرف سالهای گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته است. این روند بگونه ای است که استان علاوه بر تامین نیاز داخل اقدام به صادرات مازاد تولید کرده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: به واسطه تولید خوب در محصولات دام و طیور شاهد تعادل قیمت این محصولات در بازار طی سال گذشته بوده ایم و در زمینه تامین نیاز بازار نیز با مشکلی رو به رو نشده ایم.

 

منبع: ایرنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *