دلالی در بازار گوشت قرمز رونق ندارد

مدیر طرح تنظیم بازار سازمان جهاد خراسان رضوی گفت: قیمت دام زنده 16 هزار و 500 تا 17 هزار تومان به ازای هر کیلو است و دامدار می‌تواند دام خود را در مراکز خرید دام با قیمت متعادل بفروشد؛ به همین دلیل دلالی در این بازار رونقی ندارد.

سید حمیدرضا جوادی در خصوص علل افزایش قیمت گوشت قرمز افزود: کمبود تولید، عدم وجود دام سبک و افزایش تقاضا در بازار از عوامل موثری است که مسبب عدم تعادل میان عرضه و تقاضا شده‌ است.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر به دلیل خشکسالی و عدم توزیع پرورش دام سبک، مقدار آن کاهش یافته که این موضوع امسال خود را نشان داده است.

جوادی تصریح کرد: قیمت دام زنده 16 هزار و 500 تا 17 هزار تومان به ازای هر کیلو است و دامدار می‌تواند دام خود را در مراکز خرید دام با قیمت متعادل بفروشد؛ به همین دلیل دلالی در این بازار رونقی ندارد.

مدیر طرح تنظیم بازار سازمان جهاد خراسان رضوی اظهار داشت: تاکنون متاسفانه تنها یک شرکت برای کسب مجوز‌های مربوطه برای واردات گوشت اقدام کرده‌اند. هماهنگی‌ها با حدود 5 شرکت از کشورهای مختلف که امکان تامین گوشت قرمز را دارند، انجام شده و برخی مجوزها نیز دریافت شده است.

جوادی با اشاره به افزایش قیمت پیاز و اینکه تولید پیاز مقطعی است، بیان کرد: پیاز در یک مقطع زمانی خاص تولید می‌شود که در همان مقطع نیز به دلیل گرمای زیاد افت تولید داشته‌ایم که این موضوع تعادل میان عرضه و تقاضا را بر هم زده و موجب افزایش قیمت شده است.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز غذای غالب مردم است، عنوان کرد: وجود محدودیت‌ها در تولید سبب شده تا به واردات گوشت روی آوریم.

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *