تقویت زنجیره تولید تا مصرف برای کوتاه کردن دست واسطه‌ها

یک کارآفرین حوزه زعفران در زاوه گفت: تشکیل و تقویت زنجیره‌های تولید و نیز تقویت تشکل‌های تولیدی در روستاها، گام موثری در کوتاه کردن دست واسطه‌ها است.

محمد رستمی روز دوشنبه در حاشیه بازدید عکاسان و گزارشگران داخلی و خارجی سومین جشنواره ملی عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه از مزرعه و کارگاه تولید، پرکنی و خشک کنی زعفران در روستای حاجی آباد زاوه افزود: تمام حرف کشاورزان آن است که دوست داریم حاصل دست رنج خود را حس کنیم یا حداقل در سود آن نیز سهیم باشم.

وی با بیان اینکه این کارگاه به طور مستقیم برای 10 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده در خصوص میزان اشتغالزایی غیرمستقیم آن نیز گفت: کارگاه ظرفیت تولید 600 کیلوگرم زعفران در سال را دارد که این میزان زعفران از 150 هکتار زمین به دست می‌آید که به ازای هر هکتار 270 نفر روز کارگر در آن مشغول هستند.

رستمی افزود: در این کارگاه تولیدی زعفران بسته بندی شده با نام تولیدکننده و به صورت مستقیم عرضه می‌شود تا زمینه معرفی و رشد و استقلال زعفران کاران فراهم آید.

 

 

منبع: ایرنا

image_print
2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *