کشت فلفل در جغتای 7 برابر شد

مدیر جهاد کشاورزی جغتای گفت: در سال زراعی جاری 350 هکتار از کشتزارهای این شهرستان زیر کشت فلفل رفته است که نسبت به مدت مشابه پارسال هفت برابر افزایش دارد.

مهدی دستورانی با اشاره به اینکه هر بوته فلفل سبز 6 مرتبه محصول می دهد، افزود: پیش بینی می شود امسال یک هزار و 300تن فلفل از مزارع جغتای برداشت شود.

وی اظهار داشت: اقلیم مناسب منطقه برای پرورش این محصول از دلایلی ست که کشاورزان را متمایل به کشت این محصول کرده است.

دستورانی افزود: فراشیان از روستاهای پیشرو در کاشت فلفل و گیاهان دارویی در جغتای است که ایجاد کارگاههای فلفل کوبی و بسته بندی این محصول در این منطقه ضرورت دارد.

مدیر جهاد کشاورزی جغتای با اشاره به مزایای محصول فلفل گفت: اشتها آوری، هضم غذا، وجود آنتی اکسیدان و کاروتین بالا و به ویژه ویتامین ث از خواص فلفل است.

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *