«سوپ»

در روزهای سرد زمستان یا هر وقت دیگری که گرسنه‌اید و دلتان یک غذای خوشمزه می‌خواهد، هیچ غذایی مثل سوپ نمی‌چسبد. این کتاب راهنمای ساده، حاوی ۱۰۰ دستور پخت است که به شما یاد می‌دهد به‌آسانی سوپ بپزید؛ سوپ‌های دلچسب دریایی، سوپ‌های خامه‌ای و حتی سوپ‌هایی که از غذاهای داخل یخچال تهیه می‌کنید. سوپ‌هایی از قبیل مینیسترونی، سوپ عدس با سوسیس و سیب‌زمینی و سوپ پیاز فرانسوی.

مبانی پخت سوپ- مقدمه‌ای بر تهیه‌ی مواد لازم برای پخت انواع سوپ، از سبزیجات گرفته تا لبنیات، گوشت، مرغ و محصولات دریایی.

افزودن چاشنی‌ها- نحوه‌ی استفاده از گیاهان معطر، ادویه‌ها و چاشنی‌هایی که طعم خاصی به سوپ‌های شما می‌دهند.

سروکردن سوپ- اطلاعاتی درباره‌ی چگونگی سرو سوپ، توصیه‌هایی درباره‌ی منو، انتخاب ظرف مناسب و تزیین سوپ.

انتشارات آوند دانش «سوپ» کتابی از جینا هاست با ترجمه سارا یوسفی را در 252 صفحه و با قیمت 190000ریال رهسپاربازار کتاب کرده است.

 

 

جواد لگزیان

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *