وزارت خارجه تخریب میراث فرهنگی فلسطین را پیگیری کند

نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت امور خارجه باید دیپلماسی فعالی درقبال تخریب میراث فرهنگی فلسطین توسط رژیم صهیونیستی داشته باشد.

نصرالله پژمان فر با انتقاد از تخریب میراث فرهنگی فلسطین و مسجدالاقصی توسط نیروهای رژیم صهیونیستی گفت: تخریب میراث فرهنگی فلسطین و بیت المقدس موضوع بسیار مهمی است که حتی یونسکو هم آن را محکوم کرده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه وزارت خارجه باید به صورت فعال و مؤثر در حوزه‌های بین المللی حضور پیدا کند، عنوان کرد: امروز ضمن اینکه وزارت خارجه ضعف‌هایی در حوزه داخلی دارد، گلایه‌هایی نیز نسبت به آن در حوزه بین المللی وارد است.

وی افزود: وزارت خارجه و دستگاه دیپلماسی کشورمان باید نسبت به حقوق مردم فلسطین با دیپلماسی فعال وارد شود چرا که میراث فرهنگی آنها میراث فرهنگی ما نیز هست.

پژمان‌فر در ادامه با اشاره به ام‌القری بودن جمهوری اسلامی در میان کشورهای مسلمان بیان داشت: گزارش‌های مفصلی از اقدامات رژیم غاصب صهیونیستی در خصوص تخریب میراث فرهنگی و خروج عتیقه از سرزمین فلسطین وجود دارد و حفاری‌های جدید اسرائیلی‌ها در این زمینه نگران کننده می‌نماید.

image_print
406 پاسخ
  1. CH加密中心学院
    CH加密中心学院 گفته:

    一个有意思的观察:在币圈,“学院”这个词常常被用来包装各种民间组织。因为叫“社群”显得太随意,叫“学院”显得有文化。Cryptify Hub只是其中之一。当你看到“学院”时,自动在脑子里替换成“社群”,就立刻理解了它的本质。品牌修辞学的小技巧,看破了就不容易被忽悠。名字不重要,功能才重要。

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *