امضای ۶۸۴ تفاهم نامه سرمایه گذاری در خراسان رضوی

تاکنون در ۲۵ سفر شهرستانی و بخشی استاندار، ۶۸۴ تفاهم نامه سرمایه گذاری امضا شده که ۵۲ هزار شغل را ایجاد خواهد کرد.

به گزارش صبح امروز، صدو بیست و دومین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان با حضور استاندار خراسان رضوی، رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، رییس اتاق بازرگانی ایران و خراسان ،مدیر عامل بانک رسالت ،فرماندار و امام جمعه  شهرستان گناباد و جمعی از معاونان و مدیران کل استانداری و مردم شهرستان در دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان برگزار شد.
در این جلسه شرکت پارت صنعت مهر گستر توسعه اقتصادی سه روستای مند، بیمرغ و گیسور شهرستان گناباد را در قالب معین اقتصادی بر عهده گرفت.
تا کنون 58 معین برای شهرستان های استان تعیین شده اند و قرار است که در راستای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تا 100 تفاهم نامه در استان امضا بشود.
هم چنین در سفر شهرستانی استاندار علاوه بر مشخص شدن معین سه روستا ،16 تفاهم نامه سرمایه گذاری نیز امضا شد
 لازم به ذکر است که پیش از این بانک رسالت به عنوان معین کاخک گناباد و اتاق بازرگانی به عنوان معین شهرستان گناباد، تعیین شده بودند.

معیشت و اقتصاد، بزرگترین چالش کشور

استاندار خراسان رضوی گفت: امروزبزرگترین چالش کشور، نسل و و ایرانیت ما مسئله اقتصادی و معیشت است. به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان گناباد برگزار شد گفت: امروز بزرگترین چالش کشور، نسل، جغرافیا و ایرانیت ما مسئله اقتصادی و معیشت است. بر این اساس است که می بینیم نزدیک 10 سال است رهبری روی مسئله اقتصادی در نام گذاری سال ها تمرکز کرده اند چرا ما دقت نمی کنیم؟!
وی با بیان این که همواره کشورهایی که به تعالی می رسند به خاطر نسل هایی است که در گذشته فداکاری کردند، بیان کرد: چهل سال پیش دشمنان ما جنگی را که ما به دنبال آن نبودیم را بر ما تحمیل کردند و هزینه های زیادی را به این کشور تحمیل کردند اما جوانان زیادی درکشور رفتند تا از عزت و استقلال کشور دفاع کنند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بعد از جنگ هم باید کشور را آباد و بازسازی می کردیم این در حالی است که تاکنون 14 سال است که در تحریم به سر می بریم اما مردم ما به خاطر استقلال آن را پذیرفته اند.
رزم حسینی خاطر نشان کرد: امروز 85 درصد جامعه روستایی ایران از نعمت گاز برخوردار است و تمام روستا های ما برق رسانی شده است، این با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست یا در حوزه سلامت در مراکز استان ها فقط بیمارستان داشتیم اما الان تقریبا در بیشتر نقاط کشور درمانگاه و بیمارستان وجود دارد.
وی اذعان کرد: امروز بالغ 2500 دانشگاه در کشور وجود دارد این در حالی است که این آمار با قبل از انقلاب  قابل مقایسه نیست، بر این اساس در گام اول کارنامه درخشانی در حوزه زیرساخت ها داشتیم.
استاندار خراسان رضوی ضمن اشاره به صحبت های اقتصادی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اضافه کرد: دشمنان ما می خواهند از اقتصاد به کشور ما ضرر بزنند چون نمی توانند سد ما را خراب کنند پس به سراغ اقتصاد خانوار رفته و آن را هدف قرار می دهند.
رزم حسینی با ذکر این نکته که اگر نظام مردم پایه هستیم باید صادقانه با مردم حرف بزنیم، گفت: اولین عیب نظام اداری ما تمرکز گرایی است، ما در عصر دیجیتالی زندگی می کنیم که مردم بدون این که یک کارخانه ای داشته باشند با یک موبایل یا لب تاب میلیارد ها تومان سود می کنند.
وی ادامه داد: سد سازی و راه سازی کار ارزشمندی است اما اقتصاد شهری و روستایی را چه کسی قرار است بسازد؟ این عیب نظام اداری ماست.
یا عدم تناسب اختیارات با مسئولیت ها مشکل دیگری است که مانع پیشرفت است.
رزم حسینی اضافه کرد: فرهنگ دینی در حوزه اقتصاد را گسترش ندادیم و غفلت کردیم و نگفتیم به جوانان که پیشوایان دینی ما ثروت آفرین بودند. شما ببینید در اقتصاد ایران وقفیات کشور را چه کسانی انجام داده اند؟
رزم حسینی در بخش دیگری گفت: هر روستایی که بازدید می  کنم عوامل تولید وجود دارد اما خبری از کسب و کار نیست. آمریکا از همین مسیر اقتصادبه ما حمله می کند.
وی با اشاره به این نکته که ما می خواهیم مردمی متمکن بسازیم، افزود: کشور را باید شرکت ها بسازند نه دولت های دیوان سالار؟ شهیدان به ما اجازه ندادند که آنها جان خود را بدهند و ما در فضای مجازی به تخریب هم بپردازیم.
استاندار خراسان رضوی اذعان کرد: ما می خواهیم در خراسان رضوی این مدل توسعه اقتصادی که جواب خود را پس داده است را اجرا کنیم. معین ها می خواهند با مردم و برای مردم کسب و کار راه بیندازند در این راستا مجبوریم به سمت کسب و کار خرد روستایی برویم.
ما در خراسان رضوی نمی خواهیم حکومت جاریه داشته باشیم؟ که تا زمانی که به من پول دادند کار کنم.  ما حکومت متعالی جمهوری اسلامی می خواهیم.

افتتاح یک مجموعه اقامتی و تالار پذیرایی در شهرستان

استاندار خراسان رضوی بعد از حضور در گلزار شهدای گناباد، مجموعه اقامتی و تالار پذیرایی (هتل کوثر) را افتتاح کرد.

علیرضا رزم حسینی در  ادامه سفرهای شهرستانی خود به گناباد سفر کرده و بعد از حضور در گلزار شهدای این شهرستان، یک هتل و تالار پذیرایی را افتتاح کرد.
گفتنی است در سفر اخیر علیرضا رزم حسینی به شهرستان بجستان  18 تفاهم نامه سرمایه گذاری به امضا رسید.

مدل اقتصادی استاندار گره گشای مشکلات اقتصادی فرهنگی است

امام جمعه شهرستان گناباد ضمن بیان این که استاندار بیشترین تلاش را در راستای شعار رونق تولید دارد، افزود: مدل اقتصادی رزم حسینی گره گشای مشکلات اقتصادی فرهنگی است.

امام جمعه شهرستان گناباد در جلسه  ستاد اقتصاد مقاومتی استان که در شهرستان گناباد برگزار شد گفت: از این که استانداربا همه گرفتاری های خود در شهرستان حضور پیدا کردند تا از نزدیک با مشکلات و ظرفیت های شهرستان آشنا بشوند و برای حل شدن مشکلات راه حلی ارائه بدهند  تشکر می کنیم.
حجه الاسلام صادقی نسب با بیان این که یکی از اهداف امام زمان(عج) عمران و آبادنی جهان است، افزود: امسال را هم مقام معظم رهبری  سال رونق تولید نام گذاری کردند لذا بر همه لازم است این شعار را حمایت کنند.
وی در همین راستا اضافه کرد: خدا را شاکریم استاندار ما شخصیتی هستند که در راستای شعار سال بیشترین تلاش را دارند و مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استاندار در حقیقت مشکل گشای مشکلات اقتصادی فرهنگی است.
وی ادامه داد: انتظار ما از استاندار این است که در مرحله اولیه کار خود پروژه های نیمه تمام را مدیریت کند تا تکمیل شود و در مرحله بعد بخش صنایع و معادن شهرستان و قنوات آن نیز نیاز به مدیریت بیشتر دارد.

سرویس اقتصاد

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *