9 میلیارد تومان اعتبار برای صندوق‌های حمایتی زنان روستایی

مشاور مدیر عامل صندوق کارآفرینی کشور در امور بانوان گفت: حدود 9 میلیارد تومان اعتبار برای صندوق‌های حمایتی زنان روستایی در نظر گرفته شده است.

ناهید کشاورز صبح روز سه شنبه در نشست خبری اجرای تفاهم‌نامه ملی با صندوق کارآفرینی امید و تشکیل صندوق اعتبارات خرد محلی و روستایی در سالن اجتماعات فنی حرفه‌ای مشهد اظهار کرد: تاکنون 600 صندوق‌های اعتباری خرد محلی به کمک صندوق کارآفرینی امید در 15 استان طی 2 سال 94 و 95 به اجرا درآمده که با پرداخت نزدیک به 9 میلیارد تومان به این صندوق می‌توانیم منابع مالی را به صورت آسان و سریع در اختیار زنان روستایی قرار دهیم.

وی ادامه داد: در ابتدای امر اجرای این پروژه با مشکلات خاص خود روبه‌رو بود و دستگاه‌های اجرایی که به سراغ آن‌ها رفتیم، در سند اجرایی نمودن این صندوق‌ها نبودند.

مشاور مدیرعامل صندوق کارآفرینی کشور در امور بانوان با بیان اینکه همچنین طی امسال ما شاهد آن هستیم که بسیاری از دستگاه‌های اجرایی مانند کمیته امداد، دفتر امور زنان و بنیاد مستضعفان و… به دنبال راه‌اندازی صندوق‌های اعتباری خرد ویژه زنان روستایی بودند، عنوان کرد: این امر نشان دهنده آن است که صندوق کارآفرینی در جهت اهداف خود یعنی ارتقا و ایجاد کسب و کارهای خرد با رویکرد بازار محور گام برمی‌دارد.

کشاورز افزود: در حال حاضر بودجه مورد نیاز برای 900 صندوق تهیه شده و علاوه بر آن برای 600 صندوق دیگر نیز مسیر ما ادامه دارد. امروز صندوق‌ کارآفرینی امید در جهت ایجاد شبکه‌ ارتباطی برای 600 صندوقی که طی دو سال گذشته تشکیل شده، تلاش می‌کند بتواند محصولات اعضای این صندوق‌ها را به شبکه‌های متصل، بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی معرفی کند.

مشاور مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در امور بانوان تاکید کرد: همچنین هم‌پایی و همکاری صندوق با جهادکشاورزی ادامه دارد و می‌تواند بیانگر هم‌افزایی بین دستگاه‌ها را نشان دهد.

 

55 درصد اعتبارات ابلاغی صندوق کارآفرینی امید استان در سال گذشته به بخش روستایی اختصاص داده شد

علی آبیلی، مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی، در ادامه این نشست گفت: سال گذشته در خراسان رضوی توانستیم 55 درصد از اعتبارات ابلاغی صندوق کارآفرینی امید استان را به بخش روستایی اختصاص دهیم.

وی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید تنها متولی و حامی‌کسب‌وکارهای خرد و کوچک در کشور محسوب می‌شود، گفت: به لحاظ ماهیت، سوابق و وظیفه ذاتی که بر عهده صندوق است، پشتیبانی از افراد کارآفرین و خلاق در حوزه روستایی بر عهده این صندوق است.

آبیلی ادامه داد: خوشبختانه با حمایت‌های شکل گرفته طی سال‌های گذشته اقدامات موثری در بخش‌های مختلف اقتصادی در استان‌های مختلف رقم خورده که منشا بسیاری از اتفاقات چشم‌‌گیر در حوزه اشتغال روستایی بوده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی با بیان اینکه یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در بخش روستایی در صندوق کارآفرینی امید کمک به ایجاد و راه‌اندازی صندوق‌های خرد محلی است، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم از طریق گره زدن منابع سرگردان روستایی با منابع صندوق و هدفمند نمودن آن، شاهد رشد و توسعه اشتغال زنان روستایی باشیم.

آبیلی خاطرنشان کرد: لذا برنامه‌ریزی صورت گرفته برای ایجاد 100 صندوق خرد محلی در خراسان رضوی تا پایان سال 96 ایجاد می‌شود که موضوع آموزش سرعت بیشتری گرفته و همچنین در جهت کیفی‌سازی امور محوله در عرصه روستاهای هدف نیز گام‌های مثبت برداریم.

وی افزود: با اجرای سیستم مدیریت مالی در روستاهای هدف به عنوان ابزار صندوق اعتبارات خرد بتوانیم در توانمند کردن زنان روستایی از مرحله ارائه ایده تا مراحل نهایی فروش بازار با همکاری جهاد کشاورزی شاهد رونق تولید و توسعه اقتصاد در روستا باشیم.

 

 

منبع: ایسنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *