اقتدارگرایی گروهی را در کشور پایان دهیم
یک عضو فراکسیون امید مجلس ضمن انتقاد از انتخاب وزرا توسط رئیسجمهور گفت: قدرت رای مردم تا کجا نافذ است، آیا فقط تا درب پاستور؟
بهروز بنیادی طی نطق میان دستور خود در جلسه علنی چهارشنبه مجلس گفت: جناب آقای روحانی با تشکیل کابینه دوازدهم، فرصت مناسبی است تا عدم هماهنگی در انتخاب وزرا را آسیب شناسی کنیم، پرسش این است چرا با اینکه شعارهای مورد تایید مردم در دوره انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر تغییرات اساسی در کابینه بود، این مهم عملیاتی نشد؟
وی افزود: در نهایت این سوال پیش می آید که قدرت رای مردم تا کجا نافذ است؟ آیا فقط تا درب پاستور است؟ با انتخابهایی که رئیسجمهور انجام داد و البته در صحبتهای خود با ظرافت العاقل و فی الاشاره بیان کرد نتوانست کابینه صد در صدی را به صحنه بیاورد و این یعنی آسیب به جمهوریت نظام. اگرچه افراد در تریبونها و دستگاههای تبلیغاتی اقتدارگرا به دنبال کمرنگ کردن اثر رای مردم هستند و برخورد استبدادی با رای مردم را بیشتر می پسندند.
نماینده مردم کاشمر در مجلس تصریح کرد: جمهوریت یعنی اینکه براساس موازین انتخابات آزاد، منصفانه و با مشارکت همه گروهها و افکار حاکم در بین مردم زمینه چرخش قدرت در تمامی ارکان کشور فراهم گردد.
این نماینده اصلاح طلب مجلس همچنین بیان کرد: ما وظیفه داریم اقتدارگرایی گروهی را در حوزه سیاست در کشور پایان دهیم و رئیسجمهور مردمی باید با فراغ بال در مدیریت کشور و تحت نظارت مجلس امور را به پیش ببرد اما در عمل شاهد فشارهای مختلف بر رای مردم هستیم که از جمله موارد حاصل آن به حاشیه رانده شدن روسای جمهور قبلی ما است.
وی همچنین بیان کرد: باید جستجو کنیم که این اعتراض ها چرا به وجود آمدهاند؟ آیا هنوز هم عوامل خارجی دخیل و مقصر هستند یا متهم اصلی سوء مدیریت در کشور است. باید بپذیریم تا زمانی که مدیران از بین خانوادههای الیگارشی، انتخاب شوند و با پرتاب منجنیقی روی پستها قرار گیرند مردم ما نباید انتظار بیشتری از عملکرد چنین دولتهایی داشته باشند. آیا عقلای ایران محدود به همین چندنفر هستند؟
نماینده مردم کاشمر در مجلس در ادامه اظهار کرد: جوانگرایی، استفاده از ظرفیتهای زنان و اقلیتها شاید دست آویزی برای کسب رای مطرح شد اما در عمل شاهد هستیم که البته آقازاده هایی در این روزها ناشایسته سالارانه بر مسند قرار گرفتهاند به نحوی که تا سالهای سال ملت نتوانند خود را از دست کانونهای قدرت نجات دهند.
وی در پایان اظهار کرد: براساس اصول قانون اساسی باید کشوری عدالت محور با سرمایه اجتماعی بالا داشته باشیم. اینگونه مدیریت که با اهداف انقلاب زاویه یافته و ما شاهد فقر و مهاجرت صاحبان اندیشه و افول اخلاق هستیم، می طلبد که همه ارکان حاکمیت شفاف سازی کنند.
منبع: ایسنا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.