تولید 20 هزار تن سیب زمینی در نیشابور

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: میزان تولید سیب زمینی در 657 هکتار زمین کشاورزی این شهرستان با میانگین عملکرد 31 تن در هکتار، به 20 هزار و 367 تن در سال رسید.

محمدعلی فرهمند 60 درصد از این حجم تولید را مختص به «آگریا» و 35 درصد «فونتانا» ذکر و بیان کرد: 75 درصد سطح کشت سیب زمینی در نیشابور با سامانه تحت فشار قطره ای آبیاری می شود.

وی بیشترین حجم برداشت سیب زمینی را در نیشابور شامل 18 هزار تن محصول مربوط به زمینهای کشاورزی بخش «سرولایت» این شهرستان عنوان و بیان کرد: روی آوردن کشاورزان به کشت مکانیزه و مدیریت علمی برداشت باعث افزایش 50 درصدی تولید و کاهش مصرف آب برای تولید این محصول شده است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور ادامه داد: سیب زمینی محصول بخش سرولایت شهرستان نیشابور از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و افزون بر تامین نیاز محلی و کارخانه های چیپس خراسان رضوی به دیگر استان‌های کشور نیز ارسال می‌شود.

 

 

منبع: ایرنا

image_print
1612 پاسخ