اراضی زیر کشت زعفران به 20 هکتار می‌رسد

سرپرست شرکت کشاورزی رضوی گفت: افزایش سطح زیرکشت زعفران در اراضی شرکت تا 20 هکتار را در دستور کار داریم.

محمدباقر قناد طوسی افزود: این برنامه به دلیل افت منابع آبی و اصلاح الگوی کشت و همچنین ایجاد اشتغال و رسیدن به درآمد اقتصادی پایدار، انجام می‌شود.

وی با اشاره به کاشت 4 هکتار زعفران در مزرعه محمدآباد شرکت کشاورزی رضوی طی سال زراعی 96-95، گفت: از این مساحت، 2 هکتار آن بارده است. پیش‌بینی می‌شود، طی سال جاری هزار کیلوگرم گل زعفران برداشت شود.

وی انجام عملیات تغذیه با کودهای ماکرو و میکرو را از جمله اقدامات صورت گرفته برای افزایش راندمان تولید عنوان کرد و افزود: آبیاری به موقع و مبارزه با علف‌های هرز با روش‌های مکانیکی و شیمیایی، بخشی دیگر از این فعالیت‌ها به شمار می‌رود. علاوه بر این، می‌توان به مبارزه با آفات و جوندگانی همچون موش اشاره کرد.

وی با تاکید بر لزوم توسعه سیستم‌های آبیاری تحت فشار در حوزه کشاورزی گفت: بخشی از اراضی اختصاص یافته به کشت زعفران شرکت با استفاده از سیستم‌های تحت فشار بارانی و قسمتی نیز به صورت نشتی آبیاری می‌شود.

قناد طوسی با بیان این که تغذیه زعفران دارای 3 مرحله است، گفت: در مرحله اول و دوم، از کود دامی پوسیده و همچنین کودهای شیمیایی فسفات و پتاس استفاده می‌شود. در بهمن و اسفند ماه نیز محلول‌پاشی با کودهای ریزمغذی انجام می‌گیرد.

سرپرست شرکت کشاورزی رضوی درباره نحوه و گستره فروش این محصول گفت: زعفران برداشت شده، به صورت گل تازه در بازار گل شهرستان تربت حیدریه به فروش می‌رسد.

image_print
127 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *