کیت بلانشت: از بازیگری خسته‌ام، این‌بار تصمیمم جدی است

کیت بلانشت، بازیگر سرشناس سینما، در گفت‌وگویی تازه با مجله Radio Times بار دیگر از تصمیم خود برای کناره‌گیری از دنیای بازیگری سخن گفت. او تأکید کرد:

«هر بار که چنین تصمیمی را مطرح می‌کنم، خانواده‌ام نگران می‌شوند. اما این بار موضوع فرق دارد؛ واقعاً می‌خواهم از بازیگری فاصله بگیرم. زندگی من فقط به این حرفه محدود نمی‌شود و دوست دارم زمان بیشتری را صرف حوزه‌های دیگر کنم.»

آخرین حضور سینمایی بلانشت به فیلم مهیج «کیف سیاه» (The Black Bag) به کارگردانی استیون سودربرگ بازمی‌گردد که در ماه مارس امسال اکران شد. او در این فیلم در کنار مایکل فاسبندر، نقش یک جاسوس متأهل را ایفا می‌کرد.

بلانشت با دو جایزه اسکار در کارنامه‌اش – بهترین بازیگر نقش اول زن برای یاسمن غمگین (Blue Jasmine) در سال ۲۰۱۴ و بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای هوانورد (The Aviator) در ۲۰۰۵ – یکی از پر افتخارترین بازیگران نسل خود محسوب می‌شود. او همچنین دو بار برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم ونیز شده است؛ برای من آنجا نیستم در ۲۰۰۷ و تار (TÁR) در ۲۰۲۲.

با وجود اعلام تمایل به کناره‌گیری، بلانشت هنوز درگیر چند پروژه سینمایی است. او به‌تازگی فیلم‌برداری پروژه جدید جیم جارموش با عنوان پدر، مادر، خواهر، برادر را به پایان رسانده که قرار است در سال ۲۰۲۵ اکران شود. همچنین، در فیلم علمی‌تخیلی-کمدی آلفا گنگ به کارگردانی دیوید و ناتان زلنر، علاوه بر بازی، وظیفه تهیه‌کنندگی را نیز بر عهده دارد.

با این حال، بلانشت در بخش دیگری از این گفت‌وگو، به نارضایتی‌های شخصی‌اش از زندگی در قامت یک چهره مشهور اشاره کرد و گفت:

«همیشه احساس کرده‌ام در حاشیه‌ام. با کنجکاوی وارد هر فضایی می‌شوم، اما هرگز انتظار پذیرفته شدن ندارم. تمام عمرم را صرف سازگار شدن با این حس ناخوشایند کرده‌ام.»

او در ادامه با لحنی صادقانه افزود:

«هیچ‌کس برایم به اندازه خودم کسل‌کننده نیست. دیگران به‌مراتب برایم جذاب‌ترند. واقعاً خودم را خسته‌کننده می‌دانم، و این حس از کودکی همراهم بوده.»

با وجود اعلام تصمیم برای دوری از بازیگری، بلانشت همچنان از طریق شرکت تولید فیلم خود به نام Dirty Films، در عرصه تولید سینمایی فعال خواهد ماند. او هم‌اکنون در حال همکاری با بن استیلر بر روی فیلمی با عنوان قهرمانان (The Champions) است.

image_print