نظارت بر واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی در مشهد آغاز شد
اجرای طرح نظارت بر واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی از روز دوشنبه یازدهم تیر به مدت یک ماه در مشهد آغاز شد.
رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: این طرح با هدف صیانت از حقوق شهروندی، نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمتها اجرا می شود.
امید جلیلی افزود: در اجرای این طرح بازرسی و نظارت از کارخانه ها و واحدهای تولیدی و مراکز توزیع و فروش مواد غذایی انجام می شود.
وی اظهار کرد: بازرسی از اصناف مختلف نیز از 26 خرداد ماه آغاز شده که تاکنون بیش از 250 واحد در اصناف مختلف نظیر فروش لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه در مشهد مورد بازرسی قرار گرفته است.
وی گفت: در این راستا حدود 50 پرونده نیز با 300 میلیون ریال تخلف تشکیل شده و در دست بررسی است.
انتهای خبر/
ラブドール えろTraveling on,you could stop for lunch in the glass fronted restaurant Sierra Mar at the Post Ranch Inn.