افزایش تولید چغندر در جوین

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: امسال 270 هزار تن چغندر قند در این شهرستان تولید شد که نسبت به پارسال 30 درصد بیشتر شده است.

علیرضا‌هاشم آبادی افزود: سطح زیر کشت چغندر قند در شهرستان جوین چهار هزار هکتار و میانگین برداشت محصول در هرهکتار 65 تن بوده است.

وی ادامه داد: توجه به توصیه‌های فنی مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت این محصول و رعایت اصول فنی کشت از سوی کشاورزان مهمترین عوامل افزایش تولید چغندرقند در جوین است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: عیار پایه چغندر قند 14 است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول نیز کاسته می‌شود. پیش بینی میانگین عیار چغندر قند جوین برای امسال 17.5 است.

مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی جوین نیز با اشاره به اینکه کشت چغندرقند به لحاظ نیاز آبی از جمله محصولات آب طلب است گفت: امسال کشت چغندر قند پاییزه بصورت آزمایشی در هشت هکتار از مزارع این شهرستان اجرا شد.

علی حصاری افزود: در صورت موفقیت طرح در سالهای آتی کشت چغندر قند پاییزه که نسبت به چغندر بهاره از بازده آبی بسیار قابل توجهی برخوردار است به کشاورزان توصیه می‌شود.

 

 

منبع: ایرنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *