اهمیت توسعه گردشگری روستایی
سخنگوی فراکسیون عشایر در مجلس گفت: گسترش گردشگری روستاها افزایش تولید و فروش صنایع دستی، گیاهان دارویی و خوراکیهای محلی را به دنبال دارد.
نصرالله پژمانفر با گرامیداشت روز عشایر و روستاها تقویت گردشگری روستاها و عشایر را ضروری خواند و گفت: از آنجا که روستاهای ایران ظرفیت بسیار بالایی در جذب گردشگر دارند باید با فرهنگسازی در میان عشایر و روستایان این مهم را -که میتوانند از طریق گردشگری به درآمدزایی برسند- یادآور شد، همچنین حمایتهای قانونی دولت و حاکمیت در رابطه با افزایش ظرفیت گردشگری به همراه اعتمادسازی در میان بومیان از جمله اقدامات مهمی است که باید در این راستا صورت گیرد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی معتقد است با معرفی مناطق روستایی با قابلیت گردشگری بالا، شناسایی توانمندیهای آنها، تکمیل زیرساختها و ارائه اعتبارات برای این مهم میتوان به رونق گردشگری روستایی امیداور شد.
وی بیان کرد: روستاییان امروزه با توجه به محدودیتهای آبی و دیگر محدودیتها میتوانند از طرق دیگر همچون عرضه صنایع دستی و میزبانی از گردشگران با سبک و شیوه بومی و سنتی همچون غذاها و آداب و رسوم خود به درآمدزایی برسند.
سخنگوی فراکسیون عشایر در مجلس با اعتقاد به اینکه تقویت گردشگری روستایی میتواند از میزان مهاجرتها به شهر کاسته و حتی بازگشت بسیاری از آنها از شهرها به روستاها را موجب شود، افزود: باید به روستایان آموزش داد چطور میتوانند با امکانات فعلی خود میزبانی جالب و هیجانانگیزی از گردشگران داشته باشند چراکه لباسها، سبک زندگی و مناسکها مختلف و کوچهای فصلی آنها به خودی خود گردشگر داخلی و خارجی را جذب میکند.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره اینکه گسترش گردشگری روستاها افزایش تولید و فروش صنایع دستی، گیاهان دارویی و خوراکیهای محلی را به دنبال دارد که این به معنای ایجاد اشتغال است، اضافه کرد: در برنامه ششم به حوزه گردشگری توجه خوبی شده است، ضمن آنکه «طرح تبدیل سازمان کردشگری به وزارتخانه» نیز تحول بزرگی در حوزه گردشگری به دنبال خواهد داشت که گردشگری روستاها نیز از این تحول بیبهره نخواهند ماند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.