تخریب‌گران چوب لای چرخ دولت نگذارند

معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: مردم با رأی خود اعلام کردند که با بداخلاقی، بی انصافی، سیاه نمایی و تضعیف رئیس جمهور میانه خوبی ندارند، در واقع تخریبگران پاسخ چهار سال فعالیت ضددولت را در انتخابات گرفتند.

مجید انصاری درباره تلاش جمنا و اصولگرایان منتقد برای تقویت آرای منفی دولت روحانی با هدف کسب اکثریت کرسی های مجلس آینده، گفت: هر جریان سیاسی آزاد است که فعالیت های خودش را داشته باشد، البته طبیعی است که حتما فعالیت هر حزب، گروه، جمعیت، جبهه و جناحی باید در چارچوب قانون باشد، نه فراقانونی.

وی افزود: مجموعه های سیاسی نباید با استفاده از امکانات عمومی یا نهادهای حکومتی فعالیت کنند که متأسفانه برخی جریان ها در انتخابات به طور گسترده این کار را انجام دادند، هم از اموال و امکانات عمومی استفاده شد و هم برخی نهادها و اشخاصی که به لحاظ قانونی منع ورود برای موضعگیری له یا علیه کاندیداها را داشتند، این کار را انجام دادند.

معاون حقوقی رئیس جمهور یادآور شد: نکته مهم این است که فعالیت و رقابت سیاسی سالم و قانونی که در چارچوب آن انتقاد از دولت یا هر جای دیگر می تواند باشد یک بحث است ولی کارشکنی، سیاه نمایی، متهم کردن، تخریب، تشویش اذهان عمومی، انتشار اکاذیب و عناوین مجرمانه، بحث دیگری است که خلاف قانون و شرع است و نباید هیچ کسی انجام دهد. وی کمک به دولت را به عنوان یکی از ارکان نظام، وظیفه ملی خواند و ادامه داد: نظام متشکل از سه قوه زیر نظر ولایت مطلقه فقیه است بنابراین باید مراقبت شود که با شیوه های غیرقانونی و غیراخلاقی رئیس جمهور و دولت در ادای وظایف و ارائه خدماتشان تضعیف نشوند یا به تعبیری چوب لای چرخ دولت نگذارند. انصاری یادآور شد: بعد از استقرار دولت، دیگر گرایش سیاسی مطرح نیست، چون دولت جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است. همانطور که تضعیف نظام شرعا و قانونا اشکال دارد، تضعیف دولت نیز همین حکم را دارد چرا که این اصل شامل دولت نیز می شود. وی درباره واکنش مردم به تخریب هایی که علیه دولت انجام می شود، اظهار کرد: مردم واکنش های خودشان را همواره نشان دادند، یعنی تخریب های چهارساله ضد دولت پای صندوق های رأی پاسخش را گرفت. مردم با رأی خود اعلام کردند که با بداخلاقی، بی انصافی، سیاه نمایی و تضعیف رئیس جمهور میانه خوبی ندارند. رمز اینکه آقای روحانی نسبت به دوره قبل چندین میلیون رأی بیشتر آورد و البته چندین میلیون نفر هم موفق نشدند رأی خود را به صندوق بیاندازند؛ دو عامل بود. یکی موفقیت دولت یازدهم و شخص رئیس جمهور در ادای تعهدات و وعده های شان به مردم و دوم پاسخ مردم به بداخلاقی ها و بی انصافی ها.

 

منبع: خبرآنلاین

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *