اخطاریه محیط زیستی برای 6مرکز معاینه فنی!

معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در پی بازدید‌های نظارتی کارشناسان 6مرکز معاینه فنی در استان به دلیل عدم رعایت استانداردها اخطاریه دریافت کردند

محمد عرفانی افزود: مراکز معاینه فنی در صورت رعایت نکردن استانداردهای تعیین شده و نحوه عمل ناقص موجب و عامل بروز آلودگی هوا می شوند.
وی با اشاره به بازدید‌های نظارتی انجام شده در سال گذشته بیان کرد: از مجموع 20 مرکز معاینه فنی خودرو در استان تعداد 56 مورد بازدید در سال گذشته ثبت شده است.
وی اظهار کرد: در این تعداد بازدید در مجموع 186 مورد نمونه برداری توسط کارشناسان ناظر و بازدید کننده محیط زیست از مراکز معاینه فنی برداشته و مورد آزمایش قرار گرفته است.
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: در آزمایشات و سنجش‌های انجام شده تعداد 672 فاکتور مورد سنجش قرار گرفته است .امسال نیز بازدید‌های نظارتی بر فعالیت مراکز معاینه فنی خودرو با قوت ادامه دارد.

image_print
38 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *