راه اندازی مراکز جامع خانواده در سراسر کشور
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت: مراکز جامع خانواده برای کاهش طلاق در سراسر کشور راه اندازی شده تا با آموزش به زوجین درآستانه طلاق مشاورههای لازم به این افراد ارائه شود.
تقی رستم وندی با اشاره به لزوم توجه به آسیبهای اجتماعی به ویژه طلاق گفت: کارگروههای مختلف برای فعالیت در حوزه آسیبهای اجتماعی تشکیل شده و این کارگروهها به فعالیت میپردازند.
قائم مقام وزیر کشور در اموراجتماعی و فرهنگی با اشاره به فعالیت کارگروه ملی طلاق و اعتیاد، اظهار کرد: طی یکسال اخیر با همکاری تمام دستگاههای مسئول اقداماتی برای کاهش طلاق و همچنین مبارزه با مواد مخدر انجام شده و تمام دستگاههای مسئول موظف به ارائه گزارش عملکرد خود شدهاند.
رستم وندی در رابطه با برخی اقدامات به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی گفت: کاهش آسیبهای اجتماعی یکی از اصلیترین برنامههای شورای عالی اجتماعی کشور است وکارگروههای مختلفی درا ین رابطه تشکیل شده است.
وی از راه اندازی مراکز جامع خانواده در سراسر کشور خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین برنامههای ما راه اندازی مراکز جامع خانواده در سراسر کشور بود و اکنون در این مراکز آموزش و خدمات قبل از طلاق به زوجین ارائه میشود.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی در خصوص آموزشهای ارائه شده به زنان و مردان در آستانه ازدواج اظهار کرد: مقرر شده وزارت بهداشت آموزشهای قبل از ازدواج خود را از دو به شش واحد افزایش دهد و این آموزش شامل تمام زوجین سراسر کشور میشود.
رستم وندی از اجرای پایلوت فعالیت مراکز جامع خانواده درشهر مشهد خبر داد و تصریح کرد: به صورت پایلوت مراکز جامع خانواده درمشهد راه اندازی شد و آن زمان مشاهده کردیم که آمار طلاق در این شهر حدود ۸ درصد کاهش داشت.
وی در رابطه با نحوه فعالیت مراکز جامع خانواده بیان کرد: مراکز جامع خانواده با همکاری قوه قضائیه مشغول به فعالیت بوده و پروندههای طلاق به این مراکز ارجاع داده میشوند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسانرضوی در تکمیل این خبر گفت: طرح مداخله در طلاق استان خراسان رضوی در مسیر تبدیل شدن به یک طرح ملی است. انجام موفق طرح مشاوره در طلاق استان خراسان رضوی باعث رشد شاخص مشاوره در استان ، کاهش ورودی پرونده ها به دادگستری ، کاهش آمار طلاق منتشره از سوی اداره کل ثبت احوال استان و همچنین تبدیل افراد متقاضی طلاق به متقاضی درمان و مشاوره شدند با انجام این طرح تا کنون بیش از دو هزار زوج در استان ادامه زندگی مشترک را بر طلاق ترجیح دادهاند.
دکتر غلامحسین حقدادی افزود این طرح در مشهد و شش شهرستان بزرگ استان از سال گذشته شروع شده و قرار است در هفتههای آینده سایر شهرستانهای استان نیز به این طرح میپیوندند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.