در دولت و مجلس به اندازه کافی اقتدار وجود ندارد
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی گفت: لازمه اقتدار بیشتر این است که هرفردی در مسئولیتی که دارد به سمت مسئولین و گروههای دیگر و نیز به سمت وحدت رویه و کار گرایش پیدا کند.
به گزارش ایسنا، سیدمحسن بنیهاشمی در خصوص عملکرد دولت دوازدهم، اظهار کرد: دولت آقای روحانی و شعارهای ایشان چه در دوره اول و چه در دوره دوم دارای مقبولیتی عمومی است، اما این درصد قابل توجهی از این شعارها در دولت اول اجرا شده و درصدی نیز اجرا نشده است.
وی افزود: مردم توقع دارند که این شعارها در دوره دوم در حد بیشتری نسبت به دوره اول اجرا شود، هنوز شعارهای رئیس جمهور در حد توقعی که مردم داشتند محقق نشده مگر اینکه همه در آینده کمک و رئیس جمهور و دولتشان تلاش بیشتری کنند تا این شعارها به نفع مردم و انقلاب انجام شود.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه راهحل اینکه رئیس جمهور بتواند شعارهای خود را محقق کند این است که مردم را تقسیم نکند، عنوان کرد: ایشان رئیس جمهور همه مردم هستند. زمانی که با عدهای اختلاف نظر و سلیقه دارند، به صورت پرخاشگری یا توهین عمل نکنند، بلکه به کسانی هم که جزو آحاد مردم هستند و به ایشان رای ندادند، احترام بگذارند و از امکانات، موقعیت و توان آنها در جهت حل مشکلات مردم و بالا بردن قدرت جمهوری اسلامی بهره ببرند.
بنیهاشمی ادامه داد: ایشان شعار وحدت میدهند، اما در عمل حرفهای چندپهلو میزنند و عدهای را ناراحت میکنند. ایشان مجبور نیست که برای خود دشمنتراشی کند، آنهایی هم که به آقای روحانی رای ندادند، ایشان را رئیس جمهور و رئیس دولت جمهوری اسلامی میدانند و به خاطر کشور، مردم و حل مشکلات آنها اکثرا مایل هستند که به ایشان کمک کنند زیرا کمک کردن به نفع همه است و با این کار مشکل مردم حل و کشور متحد شده و ارتقا پیدا میکند.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خراسان رضوی اضافه کرد: رئیس جمهور یک روز عنوان میکنند که باید در جهت وحدت عمل کنیم و روز دیگری به افرادی که با ایشان اختلاف نظر دارند، نیش و کنایه میزنند.
وی افزود: در شورای عالی امنیت و در جلسات سران قوا با هم تعارف نکنید بلکه واقعا مشکل مردم را حل کنید نه اینکه مشکل حل نشود و بعد در تریبون به هم نیش و کنایه بزنید و دعوا را درون مردم بیاورید، در این صورت قدرت دولت در حل مشکلات مردم کاهش پیدا میکند.
این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص نوسانات نرخ ارز، تصریح کرد: ما اکنون در جنگ هسیتم، آمریکا، اسرائیل و عربستان به طور صریح و روشن به ما اعلام جنگ کردند، آنچه آنها میتوانند بر آن دخالت کنند، مسائل اقتصادی و ارز است، ما در شرایط جنگی هستیم و در این شرایط اگر گلوله به سمت ما بیاید، ما نمیتوانیم به سمت آن گل بفرستیم. گلوله را با گلوله جواب میدهند. در این جنگ ارزی باید تمرکز مدیریتی در مملکت وجود داشته باشد و همه پشت سر این تمرکز قرار بگیرند.
بنیهاشمی گفت : تمرکز مدیریتی در دولت، شورای عالی امنیت ملی، جلسه قوای سه گانه و مجمع تشخیص مصلحت نظام وجود دارد. باید آنها روی یک نقشه واحد متمرکز شده و جلو بروند. اگر مسئولان در این جهت حرکت کنند، بحران و نوسان ارزی ساده است یعنی مشکلی نیست، مشکل وقتی است که مراکز تصمیمگیری با پشتوانه و عقبهای که دارند بخواهند تصمیمات مختلفی را بگیرند یا توافق نکنند و بعد عوامفریبی را وارد مردم کرده و با عوامفریبی حرف بزنند. با عوام فریبی مردم فریب داده نمیشوند و مشکلی نیز حل نمیشود.
دبیر انجمن اسلامی مهندسین خراسان با بیان اینکه ملاک عمل دولت باید حفظ وحدت، امنیت، اقتصاد و مردم کشور باشد، عنوان کرد: دولت عقبهای دارد و این عقبه منافعی دارند، در شرایط جنگی گروههای مختلف در مملکت دست به دست هم میدهند و در مقابل متجاوز میایستند یعنی اولویت اول، حفظ کشور است، باید کشوری وجود داشته باشد تا منافعی باشد. اگر کشوری نباشد، این منافع از دست میرود. وقتی به شهری موشک میزنند، منافع آن شهر این است که جلوی آن موشک را بگیرند. اگر با هم درگیر شوند، شهر در برابر این موشک از بین میرود.
وی اضافه کرد: باید شهری باشد و باید منافع آن حفظ شود تا گروهها در پوشش منافع شهر، منافعشان حفظ شود. در این مملکت نیز قطعا گروهها و جناحهایی هستند که منافع خاص خود را دارند اما منافع ملی و وحدت ملی اولویت دارد، بنابراین باید مملکت و منافع آن را حفظ کنند. در این صورت مردم و گروهها نیز به نفعی میرسند.
بنیهاشمی بیان کرد: مشکل این است که در مرکزیت کشور یعنی در هیئت دولت، مجلس و شورای امنیت ملی به اندازه کافی اقتدار وجود ندارد. این اقتدار بوده و هست، لازمه اقتدار بیشتر این است که هرفردی در مسئولیتی که دارد به سمت مسئولین و گروههای دیگر و نیز به سمت وحدت رویه و کار گرایش پیدا کند.
دبیر انجمن اسلامی مهندسین خراسان با اشاره به اینکه مرکز تبلور آرا مردم، مجلس است، تصریح کرد: مشکلات باید در مجلس انعکاس پیدا کند تا برای این مشکلات راهحلی پیدا شود، نمایندگان به قوه قضاییه و دولت دسترسی دارند و میتوانند نظرات مردم را مجلس پیگیری کنند. از ابتدا تاکنون عنوان میشده که مجلس در راس امور است اما افرادی که در مجلس هستند و نیز سیستم و روابطی که در مجلس وجود دارد یا ارتباطاتی که با خارج دارند، آن اقتدار لازم را برای مجلس به وجود نیاورده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.