کاهش چشمگیر محبوبیت رئیس جمهور آمریکا در فاصله چهار ماه تا انتخابات
روزهای سخت ترامپ
علی روغنگران
درحالی که تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدودا چهار ماه باقی مانده است، دونالد ترامپ درگیر بحرانهای متعددی شده و محبوبیت وی کاهش قابل توجهی یافته است. در حال حاضر میزان رضایت از ترامپ در نظرسنجیهای متعدد محلی و ملی در آمریکا به شدت سقوط کرده به نحوی که فاصله بین ترامپ و جو بایدن، نامزد حزب دموکرات، به بیش از پانزده درصد رسیده است. این در حالی است که جو بایدن به خاطر شیوع بیماری کرونا، عملا در منزل خود باقی مانده و فعالیت انتخاباتی قابل توجهی انجام نمیدهد. ترامپ و اعضای ستاد انتخاباتیاش، تاکنون صحت و اعتبار این نظرسنجیها را زیرسوال برده و گفته اند که این نظرسنجیها نمیتوانند واقعیت را منعکس کنند. علاوه بر این، از دیدگاه برخی ناظران، تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود چهار ماه دیگر باقی مانده است. بنابراین، ترامپ ممکن است در این مدت بتواند وجهه سیاسی خود را بهبود بخشد. اما با وجود این تحلیلهای خوشبینانه، برخی از محافل جمهوری خواه و مشاوران سابق ترامپ درباره سرنوشت انتخابات سوم نوامبر ابراز نگرانی میکنند. شش تن از نزدیکان ترامپ در گفتگو با نشریه آمریکایی «پالتیکو» اعلام کرده اند که ترامپ نیاز به راهنمایی دارد و عدم تمرکز او بر امور اساسی، شانس پیروزی او را کمتر میکند. سام نانبرگ، مشاور سابق ترامپ گفت: «با توجه به مسیر فعلی، رئیس جمهور ترامپ در آستانه یکی از بدترین شکستهای انتخاباتی در انتخابات ریاست جمهوری معاصر و از نظر تاریخی بدترین شکست رئیس جمهور فعلی قرار دارد.» نانبرگ، که هنوز از ترامپ حمایت میکند، به نظرسنجی اخیر «سی ان بی سی» و «نیویورک تایمز» اشاره کرد که نشان میدهد محبوبیت ترامپ در مقابل بایدن به زیر 40 درصد سقوط کرده است. وی افزود: اگر محبوبیت ترامپ در دو هفته آینده به 35 درصد برسد او در واقع بیش از 400 رای الکترال از دست خواهد داد که در این حالت، ترامپ قویا نیاز دارد که مجددا ارزیابی کند که آیا او میخواهد به عنوان نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات شرکت کند یا نه.
با توجه به شرایط فعلی، در صورتی که ترامپ بتواند اوضاع اقتصادی آمریکا را سامانی ببخشد و نرخ بیکاری را کمتر کند، دوباره شانس او برای ورود مجدد به کاخ سفید افزایش پیدا میکند، اما اگر همین وضعیت فعلی تا موعد برگزاری انتخابات ادامه داشته باشد، آن زمان دیگر کار او برای غلبه بر بایدن بسیار سخت خواهد شد
اما تنها با اتکاء به نظرسنجیها نمیتوان از الان ترامپ را بازنده انتخابات 2020 آمریکا دانست. در سال 2016 نیز همه نظرسنجیها حاکی از پیشتازی کلینتون بود، اما ناگهان در دو هفته پایانی ورق برگشت و ترامپ پیشتاز شده و در نهایت نیز به کاخ سفید راه یافت. بنابراین صرف تکیه بر نظرسنجیها نمیتواند ملاک خوبی به منظور ارزیابی وضعیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشد. اگر همین فردا رای گیری شود، شانس بایدن بیشتر است، اما با توجه به اینکه حدود چهار ماه تا موعد برگزاری مانده، هر لحظه ممکن است ترامپ یک اقدامی را انجام دهد که بتواند فضا را به نفع خود تغییر دهد، در این زمینه او خیلی تلاش کرد تا باب مذاکره مجدد با ایران را باز کند، اما موفق نشد، در حال حاضر بزرگترین ضعفی که ترامپ دارد، کاهش نرخ اشتغال و افزایش بیکاری به بیش از 10 درصد است، وی در طول سه سال و نیم گذشته تمام تلاشش را به خرج داد که تمام منابع مالی آمریکا را صرف اشتغالزایی در این کشور کند. ترامپ برای تحقق این کار از بسیاری از پیمانهای بینالمللی همچون برجام، معاهده آب و هوایی پاریس، یونسکو، نفتا و… خارج شد و حتی سهم سازمان بهداشت جهانی را نیز نپرداخت، او حتی با کشورهای اروپایی بر سر بودجه ناتو نیز درگیر شد و خواهان افزایش سهم پرداختی آنها شد، بنابراین در چنین فضایی ترامپ تمام تلاش خود را به کار بست تا بودجه لازم را برای اشتغالزایی هر چه بیشتر آمریکاییها فراهم کند. اما شیوع ویروس کرونا تمام برنامههای او را بر هم زد، به طوریکه تاکنون بیش از 50 میلیون شغل در این کشور نابود شده و پیشبینی میشود این روند تا پایان تابستان همچنان ادامه داشته باشد. ترامپ بیش از حد سفیدپوستان آمریکایی را هواداری میکند. این مسئله باعث شده که رنگین پوستان آمریکایی به خصوص سیاهپوستان علیه ترامپ موضع رادیکالی بگیرند و قتل جورج فلوید توسط پلیس آمریکا آتش به خرمنی بود که دامن رئیس جمهوری آمریکا را گرفت، به طوریکه بیش از یک ماه و نیم است که هروز در 40 ایالت آمریکا تظاهرات علیه نژاد پرستی و تبعیض وجود دارد که این مسئله فشار زیادی را به ترامپ وارد کرده است.
در حال حاضر اگر ترامپ بتواند اوضاع اقتصادی آمریکا را سامانی ببخشد و نرخ بیکاری را کمتر کند، دوباره شانس او برای ورود مجدد به کاخ سفید افزایش پیدا میکند، اما اگر همین وضعیت فعلی تا موعد برگزاری انتخابات ادامه داشته باشد، آن زمان دیگر کار او برای غلبه بر بایدن بسیار سخت خواهد شد؛ این در حالیست که برخی از جمهوریخواهان مطرح نیز با انتخاب مجدد ترامپ مخالف هستند و این امر برای ترامپ میتواند گران تمام شود، حال باید دید در نهایت چه سرنوشتی برای ترامپ رقم خواهد خورد.
دونالد ترامپ خود نیز اذعان کرده که شاید دوباره انتخاب نشود. الان فضا طوری رقم خورده که همه چیز به آینده و این چهار ماه باقیمانده بستگی دارد، با توجه به اینکه دموکراتها نیز هنوز کمپین بایدن را آغاز نکردهاند، منتظرند که ترامپ با دستان خود وجههاش را خراب کند و با این وضعیت آنها با کمترین هزینه بیشترین بهرهبرداری را از وضعیت پیش آمده در قبال کرونا و نژاد پرستی ببرند تا راه بایدن برای ورود به کاخ سفید هموار شود. بایدن اعلام کرده به برجام بازخواهد گشت. با توجه به اینکه در حال حاضر آمریکا تحریمهای بسیار شدید و ظالمانهای را علیه کشورمان وضع کرده، بازگشت آمریکا با شرط و شروط به برجام خواهد بود، چرا که بایدن نیز به همین راحتی پای میز مذاکره حاضر نمیشود، اما از طرفی باید دید کشورمان نیز که تاکنون مقاومت کرده، آیا با تغییر ترامپ دوباره حاضر خواهد بود مذاکره کند. در حال حاضر مهمترین مسئله برای ترامپ یک اتفاق ویژه است تا فضا را برای او تغییر دهد، اما به نظر میرسد هر چه زمان به جلو میرود، عرصه بر رئیس جمهوری فعلی آمریکا تنگتر میشود، به نوعی میتوان گفت، ترامپ این روزها سختترین روزهای کاری خود را میگذراند و ممکن است شرایط به گونهای رقم بخورد که او دیگر همه چیز را از دست رفته ببنید.
A tecnologia está se desenvolvendo cada vez mais rápido, e os telefones celulares estão mudando cada vez com mais frequência. Como um telefone Android rápido e de baixo custo pode se tornar uma câmera acessível remotamente? https://www.xtmove.com/pt/using-android-mobile-phone-for-remote-monitoring-and-shooting/