خودباوری و امید

کاروان ایران با نام «خودباوری و امید» در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا شرکت خواهد کرد و شعار کاروان ایران در این رقابت‌ها «با توکل و تلاش ما می‌توانیم» خواهد بود.

هادی رضایی، سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در نشست خبری خود اظهار کرد: این کاروان با نام «خودباوری و امید» و با شعار «باتلاش و توکل ما می‌توانیم» و با سرپرستی نمادین وهب همدانی فرزند شهید سردار همدانی در بازی‌های جاکارتا حضور خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: این کاروان با ۲۰۹ ورزشکار در ۱۳ رشته اعزام می‌شود. قرار بود پیش از این ۲۱۰ نفر اعزام شوند که یک دوومیدانی‌کار به دلیل برخی مسائل خط خورد. همه مسابقات در شهر جاکارتا انجام می‌شود و مراسم افتتاحیه روز چهاردهم مهر و مراسم اختتامیه نیز بیست‌ویکم همان ماه خواهد بود.

رضایی همچنین خاطر نشان کرد: ما برای انتخاب این ورزشکاران سختگیرانه عمل کردیم و در واقع کسانی را در لیست اعزام قرار دادیم که شانس مدال دارند.

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در پاسخ به این سؤال که «ارز مورد نیاز کاروان تأمین شده است یا خیر؟»، گفت: ما برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی ارز ثانویه گرفتیم و همه مشکلات را نیز حل کرده‌ایم. ما سعی کردیم با کمبودها بسازیم. فکر می‌کنم الان زمان ناله کردن نباشد. باید به این نکته اشاره کنم که ما هیچ مشکلی در قراردادها، پشتیبانی و سایر امور نداریم و با همکاری و هماهنگی وزارت ورزش، با قدرت هرچه تمام در این بازی‌ها شرکت می‌کنیم.

رضایی با بیان اینکه هدفگذاری کاروان اعزامی حفظ رتبه چهارمی دوره قبل و البته نیم‌نگاهی به جایگاه سومی در این دوره است، گفت: از این ۲۰۹ ورزشکاری که اعزام می‌شوند ۶۳ نفر مجدداً کلاس‌بندی خواهند شد و مابقی نفرات تأیید شده‌اند.

وی در خصوص حضور یک جودوکار کم بینا به نام خجسته که در بازی‌های آسیایی هم حضور داشت، عنوان کرد: این موضوع چه اشکالی دارد؟ پیش از این نفراتی همچون زهرا نعمتی هم بوده‌اند که در هر دو بخش شرکت کردند. معیار برای ما همان کلاس‌بندی پزشکی است. در خصوص ادغام برخی کلاس‌ها به ویژه در دوومیدانی باید بگویم که مثل همیشه در بعضی جاها زیان می‌کنیم و در برخی جاها سود می‌بریم.

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در پاسخ به این سؤال که «آیا اندونزی به عنوان میزبان چنین بازی‌های آسیایی رشته‌ای را مدنظر خود قرار داده که بتواند با مدال‌آوری در آن جایگاهش را بالا ببرد؟»، گفت: میزبان این اختیار را دارد که برخی رشته‌ها را حذف کند و این همیشه مرسوم بوده است. به‌هرحال رشته‌هایی که در این دوره از بازی‌ها حضور دارند همه در سمیناری که چند سال قبل برگزار شده است، به تأیید رسیده‌اند.

رضایی در مورد اعزام داور به بازی‌های پارا آسیایی ۲۰۱۸ خاطرنشان کرد: ۱۵ داور از ایران راهی جاکارتا خواهند شد. این افراد توسط سازمان برگزاری بازی‌ها دعوت شده‌اند و تمام هزینه آنها نیز برعهده میزبان است.

وی در پاسخ به این موضوع که عنوان شده قرار است چند نماینده مجلس نیز به همراه کاروان در بازی‌های پارا آسیایی حضور داشته باشند اظهار داشت: واقعاً نمی‌دانم نماینده‌ای می‌آید یا خیر، که این موضوع در همان‌جا مشخص می‌شود. ضمن اینکه ما افرادی را داریم که از این سفر انصراف داده‌اند.

سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ در بخش پایانی صحبت‌های خود در خصوص جوایز مدال آوران گفت: یک جایزه از سوی وزارت ورزش داده می‌شود که با مدال آوران سالم یکسان سازی شده است. در خصوص جوایز پای سکو نیز باید بگویم که ما برای کسانی که به ترتیب طلا، نقره و برنز کسب کنند به ترتیب پنج هزار و ۵۰۰ دلار اهدا خواهیم کرد.

همچنین گفته می‌شود با تصمیم کمیته پارالمپیک، نام و شعار کاروان بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا مشخص شد.

کاروان ایران با نام «خودباوری و امید» در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا شرکت خواهد کرد و شعار کاروان ایران در این رقابت‌ها «با توکل و تلاش ما می‌توانیم» خواهد بود. کمیته پارالمپیک برای این رقابت ها یک سرپرست نمادین نیز انتخاب کرده. وهب همدانی فرزند شهید همدانی سرپرست نمادین کاروان ایران در بازیهای پاراآسیایی است.

با تصمیم کادر مدیریتی کاروان، ۲۰۹ ورزشکار زن و مرد به سومین دوره بازی‌های پاراآسیایی اعزام خواهند شد.
مراسم افتتاحیه مسابقات بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا ۱۴ مهر برگزار می‌شود.

image_print
78 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *