میانگین رسیدگی به کلیه پرونده‌ها کمتر از 2 ماه است

رئيس دادگستري و دادستان نيشابور در نشست خبري روز گذشته ضمن ارائه آمار از پرونده‌هاي مختلف پاسخگوي سوالات خبرنگاران بودند، در اين نشست به ضرورت احداث زندان، آمار بالاي طلاق در نيشابور نسبت به ميانگين كشور و… اشاره شد.

به گزارش ، غلامحسین حکمتی‌فر روز گذشته در نشست خبری كه به مناسبت گرامیداشت شهدای هفتم تیر برگزار شد، عنوان كرد: قوه قضاییه سعی می‌کند سهم خود را در پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی و احقاق حق مردم ادا و در تمام زمینه‌ها فعالانه عمل كند. هجمه‌های زیادی به قوه قضاییه صورت می‌گیرد که واقعا ناجوانمردانه است و اگر به فضای داخلی و کار قوه قضاییه ورود شود قضاوت به گونه دیگری خواهد بود.

وي ادامه داد: قوه قضاییه براي تامین امنیت تلاش کرده، خصوصا امنیت اقتصادی که گام‌های بلندی را برداشته و اقدامات مهمی را انجام داده است. در قائله‌های مهم امنیتی خیلی جدی وارد شده، در بحث مشکلات اقتصادی و رانت‌هایی که استفاده شده، سوء استفاده‌های مالی که صورت گرفته، اختلاس‌های کلانی که صورت گرفته قوه قضاییه وارد شده و با هيچ‌كس حتی با نیروهای داخل مجموعه خود تعارف نداشته و در این خصوص با هر مورد فسادی به صورت جدی برخورد کرده و در بحث حمایت از سرمایه‌گذاری مشروع در کشور فعالیت‌های خوبی را داشته است.

هشت فقره قتل در سال 96

غلامرضا اکبری مقدم دادستان نیشابور نيز در رابطه با حقوق شهروندی عنوان كرد: ما مطابق با قانون حفظ حقوق شهروندی عمل می کنیم، تا جای امکان حق و حقوقشان را رعایت می‌کنیم ولی بعضی از حضرات دوست دارند خلاف‌هایی را انجام دهند یعنی مردم را اذیت کنند و بعد در پناه حقوق شهروندی پنهان شوند و ما کاری به آن‌ها نداشته باشیم. شعار من این است؛ من دوست کسی هستم که قانون را رعایت کند و دشمن کسی هستم که قانون را رعایت نکند. فرقی نمی‌کند که چه کسی و در چه سمتی باشد.

وي درباره تعداد قتل در نیشابور گفت: در سال ۹۶ تعداد هشت فقره قتل داشتیم که چهار نفر مرد و چهار نفر زن بودند که البته این آمار مربوط به فیروزه، زبرخان و میان جلگه نیست و آمار آن‌ها جداست. آمار قتل امسال و تا امروز سه  نفر، دو زن و یک مرد است. برخی این آمار را بیشتر بیان کردند و قصد دارند شهر را ناامن جلوه دهند که صحت ندارد.

ضرورت احداث زندان در نيشابور

اکبری مقدم درباره آمار زندانيان اظهار كرد: تعداد زندانیان نیشابور ۱۰۸۱ نفر است، فضای زندان بسیار کوچک است و گنجایش این تعداد زندانی را ندارد. ما احساس می‌کنیم که احداث زندان برای نیشابور بسیار نیاز است. البته داخل زندان فعلی کارهای خوبی انجام شده و اتاق‌های زیادی دارد. در زندان دارالقرآن و اتاق مشاوره داریم. بند زنان جداست و بند نوجوانان هم مجزاست. از هر ۱۰ نفر که از زندان آزاد می‌شوند یک یا دو نفر مجددا به زندان بر می‌گردند که آمار پایین و خوبی است.

انتهای خبر/

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *