نخستین مجمع مشورتی جوانان خراسان رضوی در تربت حیدریه افتتاح شد
با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی آیین برگزاری انتخابات پارلمان مشورتی جوانان تربت حیدریه به عنوان نخستین پارلمان جوانان استان برگزار شد.
سید جواد حسینی در این نشست افزود: یکی از تاکیدهای اساسی دولت دوازدهم، مشارکت نظامند، تاثیرگذار و هدفمند مردم در تمامی عرصهها است.
وی اضافه کرد: در این راستا ما در سطح استان چند اقدام اساسی و زیرساختی انجام دادیم تا زمینه مشارکت نظامند و ساختارمند را فراهم آوریم تا به اثر گذاری مردم در توسعه، نظم دهد و این بهترین مشارکت است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی از ایجاد پارلمان مشورتی بانوان به عنوان یکی از شیوههای مشارکت دهی بانوان یاد کرد و گفت: در این ساختار بانوان قادر شده اند در قالب 13 کارگروه تخصصی راهکار ارایه کنند و این بدان معنا است که سه میلیون زن را در قالب 25 گروه اجتماعی به مشارکت نظامند در آوردهایم.
حسینی با بیان اینکه در عرصه سیاسی و با کمک احزاب زمینه مشارکت نظامند را به وجود آوردیم، افزود: اکنون 53 حزب در کشور داریم و 24 شعبه حزبی در شهرستانها داریم فعال میکنیم و در همین راستا خانه احزاب را ایجاد کردیم تا همه اینجا جمع شوند و اتفاقا دعواهایشان نیز کم شده است.
وی اظهار کرد: همچنین خانه تشکلهای غیردولتی راه اندازی کردیم، در همین دولت هزار و 162 سمن ایجاد شدند که تنها 622 تشکل در این 2 سال اخیر تشکیل شد که نشان از رشد 115 درصدی دارد و البته این تشکلها قبلا تنها درپنج قلمرو فعال بوده اند که اکنون به 27 قلمرو فعالیت شان را گسترش دادیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: جمعیت جوانان استان خراسان رضوی یک میلیون 616 و 861 نفر هستند که 25 درصد جمعیت استان را تشکیل میدهند و این رقم بیانگر آن است که 86 درصد جمعیت جوان کشور به استان ما تعلق دارد.
وی افزود: از این رو شما جوانان که از 25 گروه شکل گرفتید، باید امشب بعد از برگزاری انتخابات بلافاصله 25 تشکل غیردولتی را، تشکیل بدهید.
راه اندازی خانه جوان، کانون مشورتی جوانان، میز گفتگو، طرح تعامل مردم با دولت، ایجاد شبکه دانشگاهها و در آخر پارلمان جوانان، از جمله رویکردهایی بود که معاون
استاندار خراسان رضوی در راستای تحقق مشارکت نظامند به آنها اشاره کرد.
حسینی اظهار کرد: ما به دنبال آن هستیم تا دهه 90 را به دهه 50 و 60 تبدیل کنیم و همچنان که در آن زمان به جوانان بها داده میشد، امروز نیز به جوانان بها بدهیم.
به گفته معاون استاندار، عزم دولت آن است که تا پایان زمان کار خود میانگین سنی مدیران خود را از 48 سال کنونی به 40 سال تقلیل دهد و همچنین 30 درصد را پستها را نیز به زنان جوان واگذار کند.
وی افزود: اکنون متاسفانه مدیر زیر 40 سال نداریم اما 35 درصد فرمانداران متولد دهه 50 هستند، 10 درصد معاونان فرمانداران، متولد دهه 60 هستند.
در پایان انتخابات نخستین دوره پارلمان مشورتی جوانان شهرستان تربت حیدریه با حضور 25 نفر کاندیدا از بین 70 نفر جوان برگزار شد.
همچنین اعضای هیات رییسه، نمایندگان پارلمان شهرستان در استان و اعضای کمیسیونهای فرهنگی اجتماعی، اقتصاد و اشتغال و نیز پیگیری مصوبات برگزیده شدند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.