مشهد را از نو ببینیم

مدیر گردشگری و امور زائران شهرداری مشهد از آغاز تورهای گردشگری نیم روزه و «مشهد را از نو ببینیم» همزمان با دهه ولایت تا 18 شهریورماه خبر داد.

علی قناویزچی افزود: در این جشنواره شهروندان و زائران می‌توانند از مراکز تفریحی و گردشگری سطح شهر از جمله مسیرهای آرامگاه فردوسی، موزه آرامگاه فردوسی، بقعه هارونیه، مسجد جامع تابران، باغ گلها، امامزادگان سید یاسر و سید ناصر، باغ وکیل‌آباد، پارک مینیاتوری، موزه مردم شناسی ویرانی، باغ وکیل‌آباد و بوستان کوهسنگی(موزه بزرگ خراسان)، آرامگاه خواجه مراد و خواجه اباصلت به صورت رایگان بازدید کنند.

شهروندان و زائران می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های راهنمای زائر و با مراجعه به مراکز تفریحی بلیت رایگان بازدید را دریافت کنند.

قناویزچی همچنین از برگزاری تورهای گردشگری نیم روزه در شهر مشهد خبر داد و در این خصوص گفت: این تورهای نیم روزه از روز گذشته آغاز شده که شهروندان می‌توانند با پرداخت تنها 2000 تومان و انتخاب یک مسیر از 5 مسیر پیشنهادی از تورهای نیم‌روزه استفاده کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین زائران و مجاوران برای استفاده از تورهای نیم روزه می‌توانند از طریق تلفن 31208، معاونت فرهنگی و اجتماعی مناطق و مراجعه به پایگاه‌های اطلاع‌رسانی زائران ثبت نام کنند.

image_print
20 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *