انجام حركات نمايشی اتومبيلرانی و موتورسواری برای معلولين مشهدی

رئیس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی گفت: ویژه برنامه حرکات نمایشی اتومبیلرانی و موتورسواری برای معلولین مشهدی برگزار شد.

رضا رمضانی اظهار داشت: یکی از ویژه برنامه‌های هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی، ایجاد توجه بیشتر از سوی مردم و مسئولین به اقشار آسیب‌پذیر جامعه به‌ویژه معلولین است.

وی ادامه داد: در راستای ترویج اخلاق ورزشی و ایجاد فرهنگ، بازدید از مراکز بی‌سرپرست، یتیم و افراد معلول و زیرپوشش بهزیستی، هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی، فعالیت‌های مختلفی انجام داده است.

رئیس هیات اتومبیلرانی و موتورسواری خراسان رضوی ادامه داد: بر این اساس، با هدف افزایش روحیه معلولین آسایشگاه فیاض‌بخش، ویژه برنامه نمایشی اتومبیلرانی و موتورسواری را در پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی ثامن الائمه برگزار کردیم که تعداد زیادی از معلولین نیز در آن حضور داشتند.

رمضانی تاکید کرد: تلاش داریم تا در راستای هیجان بیشتر این افراد، افزایش روحیه آن‌ها و همچنین توجه بیشتر به ورزش برنامه‌های ویژه دیگری را نیز برای این گروه از مردم برگزار کنیم.

image_print
54 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *