دولت یازدهم به توسعه خدمات بهداشت و درمان در مناطق محروم توجه ویژه ای دارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای بیشترین طرح های بهداشتی در محروم ترین مناطق کشور نشان می دهد دولت تدبیر و امید به مناطق کمتر توسعه یافته توجه ویژه ای دارد.
سیدحسن قاضی زاده هاشمی روز جمعه در آیین افتتاح 24 طرح عمرانی در غرب استان در سبزوار افزود: 6 هزار و 500 طرح بهداشتی درمانی در دولت یازدهم در سراسر کشور بخصوص در مناطق محروم اجرا و راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته، 60 درصد از این طرح های عمرانی- بهداشتی و درمانی تا پایان دولت یازدهم به بهره برداری می رسد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای طرح های عمرانی، بهداشتی و درمانی در سبزوار، اظهار داشت: این شهرستان در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم، الگو و پیشرو است.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: در سه سال گذشته اقدامات ارزشمندی در این منطقه انجام گرفته که نتیجه تلاش و زحمات پرسنل زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار است.

 

منبع: استانداری خراسان رضوی

image_print
46 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *