روحانی، محوری برای انسجام گروه های مختلف سیاسی، قومی و مذهبی است

غلام حیدر ابراهیم بای سلامی افزود: این اقدام پیروزی بزرگ برای روحانی به ویژه بعد از التهاب های سال 88 است که کشور را به ثبات سیاسی رساند.
وی رجوع مردم به مشارکت در انتخابات 92 و مشارکت فعال آنان در انتخابات مجلس دهم را که منجر به استقرار دولت تدبیر و امید و شکل گیری مجلس معتدل شد، از مصادیق ایجاد تعادل در نیروهای سیاسی و نقش مشارکت مردم در تعیین سرنوشت سیاسی خود و نیز به عنوان یکی از دستاوردهاو پیروزی های روحانی عنوان کرد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: روحانی طبق قانون اساسی، برنامه ریزی نموده تا این تعادل و اعتدال را در عرصه سیاست داخلی برای مشارکت همه نیروها حفظ کند تا اختلاف و انشقاقی که در دولت دهم بین نیروهای داخلی انقلاب افزایش یافته بود ازبین رفته و جریان اصولگرا و اصلاح طلب که 2 جریان ریشه دار و اصلی انقلاب هستند و سایر جریان های کشور در کنار هم مشارکت نموده و افکار و عقاید خود را به صورت نهادینه به مردم ارائه کنند.
وی ادامه داد: برخی گروه های فشار هم درخواست مجوز کرده و رفتارهای خود را نهادینه کرده اند که این نشان می دهد تدبیر و اعتدال روحانی نقش خود را در برقراری موازنه بین جریان های سیاسی ایفا کرده است.
وی رفع خطر نظامی گری در سیاست داخلی را از اقدامات اساسی دولت روحانی دانست و افزود: امروز همه حتی احزاب منتقد ، کمتر از حضور نیروهای نظامی در سرنوشت انتخابات سخن می گویند که این خود از نتایج مثبت دولت روحانی برای حفظ نظام و ارتقای مشارکت مردم است.
وی با بیان اینکه روحانی خود در این حوزه صاحب نظر است، گفت: عملکرد وزارت امور خارجه نیز موجب تعالی روابط دیپلماتیک ایران بر اساس منافع ملی و عزت کشور در دنیا و منطقه شد.
وی افزود: در نتیجه اقدامات دولت یازدهم دیگر کسی به جرم دگراندیشی در عرصه سیاسی تعقیب نمی شود ، فضای فعالیت سیاسی بازتر و زمینه مشارکت همه گروه ها در عرصه سیاست داخلی فراهم تر شده است.

 

منبع: ایرنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *