مرغ غذایی پر مصرف و محبوب
مرغ یکی از شایعترین گوشتهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. همچنین در میان علاقهمندان به فیتنس نیز، این غذا محبوبیت بالایی دارد چون حاوی پروتئین بسیار بالایی است. غذاهای سرشار از پروتئین میتوانند به شما کمک کنند به اهداف سلامت و تناسب اندام خود از جمله ساخت عضله، تثبیت عضله و سوزاندن چربی برسید. با این حال مرغ قسمتهای مختلفی از جمله سینه، ران، بال و ساق دارد. هر قسمت مقدار پروتئین، چربی و کالری متفاوتی دارد. قسمتهای مرغی که باید بخورید، بستگی به سلامت و اهداف تناسب اندامتان دارد.
با اینکه تمام قسمتهای مرغ، منابعی غنی از پروتئین هستند اما برخی کم چربتر هستند. چربی اضافه موجود در ران، ساق و بال مرغ شاید برای بعضی از اهداف مناسبتر باشد اما ممکن است با برخی دیگر آن چنان هماهنگ نباشد.
اگر به دنبال این هستید که وزن کم کنید، بنابراین سینه مرغ بهترین گزینه برای شما است. سینه مرغ کم چربترین قسمت آن است و بدان معناست که کمترین کالری و بالاترین پروتئین را دارد.
برای مثال سینه مرغ برای یک بدنساز، بسیار مناسب است چون چنین افرادی هم برای تقویت عضلهسازی به پروتئین نیاز دارند و از طرف دیگر باید درصد چربی بدنشان را نیز کاهش دهند بنابراین کالری پایین سینه مرغ نیز برایشان مفید است.
با این حال افرادی که برنامههای غذایی کم کربوهیدرات یا کتوژنیک را دنبال میکنند، میتوانند از خوردن قسمتهای چربتر مرغ بهره ببرند، چون به چربی بیشتری در برنامههای غذایی شان نیاز دارند.
اگر هدفتان افزایش حجم عضلانی یا افزایش وزن است، بنابراین نیاز دارید از آنچه بدنتان در روز میسوزاند کالری بیشتری دریافت کنید. افرادی که در این گروه قرار میگیرند هم میتوانند از قسمتهای چربتر مرغ استفاده کنند چون حاوی کالری بیشتری هستند.
در آخر، افرادی که میخواهند حجم عضلانی خود را حفظ کنند یا بهتر ریکاوری کنند نیز میتوانند از قسمت سینه مرغ بهره ببرند. این قسمت بیشترین پروتئین را دارد که کاملا مناسب چنین هدفی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.