وزرای اقتصادی دولت تجربه کافی و رویکردهایی یکسان دارند

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان ‌رضوی با بیان اینکه در دولت دوازدهم نیز رویکردهای دولت قبل ادامه خواهد داشت، گفت: اما با این حال این دولت تجربیات خود را چاشنی کار خواهد کرد. رویکرد اصلی این دولت نگاه به درون از بابت افزایش تولید ملی و اقتصاد برگرفته از اقتصاد مقاومتی و نگاه به بیرون در جهت افزایش سرانه درآمد ملی است.

علی باخرد در خصوص ارزیابی خود از چینش وزرای اقتصادی کابینه دوازدهم عنوان کرد: به عقیده من تیم اقتصادی معرفی شده یک شاخصه بسیار خوب دارد و آن، کسب تجربه بالا در دولت‌های گذشته است. اکثر این وزرایی که در حوزه اقتصاد فعالیت می‌کنند، مانند آقایان شریعتمداری و کرباسیان، تجربه خوبی در این زمینه دارند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان ‌رضوی ادامه داد: این افراد تجربه کافی در دولت‌های قبلی با رویکردهایی یکسان دارند و این امر باعث می‌شود که وزرای معرفی شده با کمک تجربیات قبلی و کاستی‌های پیشین، آن اشتباهات را دیگر تکرار نکنند.

باخرد افزود: اگر ضعف‌های دوره اول دولت تدبیر و امید در تیم اقتصادی را ملاحضه کنیم، به نظر می‌رسد با حضور چهر‌ه‌های جدید این خوش‌بینی وجود داشته باشدکه کاستی‌های گذشته تکرار نشود و با کمک آن پلی برای طرح‌های جدید در دولت دوازدهم ایجاد شود.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان ‌رضوی با بیان اینکه افرادی که معرفی شده‌اند، بسیار متفکر هستند و این امر مهمی در حوزه اقتصاد محسوب می‌شود، تاکید کرد: در حوزه اقتصاد باید به دنبال یک رویکرد جهانی باشیم و به سمت اقتصاد آزاد، اقتصاد متکی بر تولید و اقتصاد صادرات‌گرا گام برداریم که به نظر می‌رسد این تیم، این مشخصه و رویکرد را دارد.

وی ادامه داد: طی مصاحبه اخیری که آقای کرباسیان، وزیر اقتصاد، انجام داد، وی عنوان کرده بود که دید ما نگاه صادراتی است. در واقع نگاه تیم اقتصادی دولت تولید صادرات‌گراست و با این دید برنامه‌های خود را ارائه خواهند کرد.

باخرد با اشاره به اینکه کنترل تورم الزامات خود را می‌‍طلبد، تصریح کرد: ما در دولت‌های قبلی تورم 40 تا 50 درصد را تجربه کردیم. یکی از شاخصه‌های اصلی جلوگیری از تورم از نظر اقتصادی این است که نرخ آن به صفر نرسد. در حقیقت اقتصادی که تورم آن صفر باشد، مناسب نیست.

وی ادامه داد: به همین دلیل کشورهای صنعتی و توسعه‎یافته تورم کاذب ایجاد می‌کنند تا رکود ایجاد نشود. به عقیده من کنترل تورم شاخصه‌هایی دارد که باید اجرایی شود و بعد ادعای کنترل نرخ تورم اعلام گردد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان ‌رضوی خاطرنشان کرد: دولت در 4 سال اخیر به دنبال آن بود که این شاخصه‌ها را ایجاد کند؛ در واقع دولت به دنبال این بوده که با کمک الزامات برنامه پنجم و برنامه ششم و با رویکردی ناشی از نگاه به درون و با توجه به 24 شاخصه‌ای که مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی ابلاغ فرمودند، زیربنای یک تولید مناسب را فراهم آورد.

 

 

منبع: ایسنا

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *