تعریض کوچه چهنو، با جلب نظرات ساکنان و کسبه

به گزارش صبح امروز رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهدمقدس گفت: امتیازاتی که شهرداری برای عقب‌نشینی مالکان در کوچه چهنو درنظر گرفته، ترغیب‌کننده نبوده و همین امر سبب شده تا پس از گذشت بیش از 40 سال، تعریض معبر تنها 40 درصد پیشرفت داشته باشد؛ بدون شک به منظور رفع این مشکل، پیشنهادات و هماهنگی های لازم در تعامل با ساکنان باید حاصل شود تا بتوان با ایجاد انگیزه آنها را به عقب‌نشینی تشویق کنیم.

سومین هفته از جمعه های محله‌گردی رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد صبح امروز و از منطقه 6 شهرداری انجام شد.

مهدی‎‌نیا امروز ضمن بازدید از محلات چهنو، محمدآباد و مصلی با برخی از کسبه، معتمدین محلی و اعضای شوراهای اجتماعی گفتگو و در جریان مسائل و مشکلات محله آنها قرار گرفت.

وی در پایان به منظور تشریح دستاوردهای این بازدید به گفتگو با خبرنگار ما پرداخت و با اشاره به محله چهنو، اظهارکرد: این محله جزو محلات قدیمی شهر مشهد است که در طرح های تفصیلی خازنی، طرح جامع و تفصیلی اصلاح و افزایش عرض معبر آن پیش‌بینی شده که موفقیت آنچنانی نداشته است.

مهدی‌نیا افزود: طی صحبتی که در بازدید امروز با معتدمین محل و بخشی از کسبه داشتیم، موارد اعتراضی ایشان را شنیدیم؛ امتیازاتی که شهرداری برای عقب‌نشینی درنظر گرفته، ترغیب‌کننده نبوده و همین امر سبب شده تا پس از گذشت بیش از 40 سال، تعریض معبر تنها 40 درصد پیشرفت داشته باشد.

وی در خصوص راهکار ارائه شده نیز گفت: بدون شک به منظور رفع این مشکل، پیشنهادات و هماهنگی های لازم در تعامل با ساکنان باید حاصل شود تا بتوان با ایجاد انگیزه آنها را به عقب‌نشینی تشویق کنیم.

رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: محله چهنو با توجه به قدمت و نوع بافت اجتماعی که داراست، میتواند جزو محلات دارای اولویت به منظور ایجاد دفاتر تسهیلگری قرار گیرد و این پیشنهاد را به سازمان بازآفرینی شهری ارائه خواهیم داد

image_print
28 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *