بانک‌ها از کاهش تولید، ضربه می‌خورند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: اگر یک سرمایه گذار یا تولیدکننده در چنبره بانک‌ها محاصره شود و راه برون رفتی نداشته باشد، در نتیجه کاهش تولید و اشتغال در جامعه، اولین متضرر خود بانک‌ها هستند.

محمدمهدی مروج الشریعه پنجشنبه شب در آیین افتتاح دومین نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و فرصتهای سرمایه گذاری در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد افزود: امروز باید مدل تامین منابع مالی برای چرخه تولید اقتصاد کشور از سیستم بانک خارج شود و این منابع از روشهای دیگر تامین شود تا توسعه و پیشرفت از مسیرهای دیگری اتفاق بیفتد.
وی بیان کرد: بانک، بورس و بیمه نقش استارتاپ‌ها سه راس یک مثلث را عهده دار هستند که اگر این سه راس هماهنکی مناسبی داشته باشند، مطمئنا آن منطقه و کشور رو به جهش و توسعه و پیشرفت است.
وی اظهار کرد: برخی شرکت‌ها روشهای نوین و سامانه‌های نوین به منظور تامین منابع مالی برای چرخه اقتصادی کشور را مدل سازی کردند و در حال پیاده سازی آن هستند، نظام اقتصادی کشور در حال خروج از اتکای صرف به منابع بانکی است.
وی گفت: امروز چرخه رونق بازارهای سرمایه، شرکت‌های تامین کننده سرمایه و صندوق‌های اعتباری به عنوان همان استارتاپ‌هایی هستند که می‌توانند در تامین منابع مالی و رونق اقتصادی کشور نقش ایفا کنند.
معاون استاندار خراسان رضوی گفت: این استان و مشهد از نقاط مهم تولید پول در کشور هستند و دلیل آن وجود چندین میلیون گردشگری است که سالانه وارد مشهد می‌شوند و سرمایه‌های محدود خود را هزینه می‌کنند .
وی افزود: متاسفانه این گردش مالی از جهت ورود چندین میلیون گردشگر به مشهد، چشم انداز مناسبی برای هزینه کرد ندارد، لذا تا زمانی که این چشم انداز ترسیم نشود نمی توان درآمد پایدار و مطمئنی از آن به دست آورد.
مروج الشریعه تاکید کرد: خراسان رضوی نیاز به یک تغییر نگاه در حوزه اقتصادی دارد، دیگر روشهای سنتی کارساز نیست و نمایشگاه بورس می‌تواند گامی مثبت برای تغییر این نگاه سنتی به نظام مالی باشد.

 

رویکرد شورای شهر پنجم در توسعه سرمایه‌گذاری

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این همایش گفت: کارگروه ویژه ای به کمیسیون‌های تخصصی شورا تحت عنوان توسعه و عمران توس اضافه شده است زیرا توس یک ظرفیت قابل برای سرمایه گذاری است.
محمدرضا حیدری افزود: از سوی دیگر برای رفع موانع سرمایه گذاری در بخش اقتصادی شهر مشهد، ایجاد یک اجماع و جهت گیری توافقی بین مدیران عالی استان و شهر و تامین امنیت سرمایه گذاری ضروری است.
وی بیان کرد: به همین منظور برای جلوگیری از معطلی پروژه‌های سرمایه گذاری در شهر مشهد که بعضا در دوره‌های قبل تا 20 سال معطل می‌ماند، تدوین قواعد حقوقی کامل و جامع است که دیگر نیاز به اصلاح نداشته باشد، در دستور کار شورا قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های سرمایه گذاری زیادی بویژه در حوزه گردشگری و زیارت در مشهد وجود دارد، افزود: 2300 هکتار کمربند سبز مشهد، 100 هکتار بوستان چهل بازه، 350 هکتار پارک خورشید، باغ وکیل آباد از جمله بسترهای سرمایه گذاری مشهد هستند.

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *