حلال و حرام خواندن رای مردم، سوءاستفاده از دین بود

دبیر موتلفه خراسان رضوی گفت: طرح برخی مباحث مثل حلال و حرام کردن آرای مردم متاسفانه استفاده ابزاری از دین است در حالی که از بزرگان دینی انتظار می‌رود در مسیر وحدت سخن بگویند.

جواد آرین‌منش با تاکید بر ضرورت پرهیز از بیان مسائل سیاسی از تریبون‌های مذهبی در ماه رمضان گفت: انتظار می‌رود که از تریبون های مذهبی بیشتر درباره مسایل اخلاقی و ایجاد وحدت و همدلی بین مردم استفاده شود و از سخنان تفرقه آمیز و مسائلی که با منافع ملی کشور منافات دارد پرهیز شود.

نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متاسفانه فضای انتخابات بر فضای ماه مبارک رمضان سایه انداخته است؛ مشخصا تریبون ها به جای پرداختن به مسایل معنوی و وحدت بخش، به سمت ایجاد تنش و دامن زدن به اختلاف سلیقه ها  گرایش دارد. در چنین فضایی از تریبون ها بیشتر استفاده سیاسی می‌شود تا مذهبی؛ این مسئله با دیانت و مسائل معنوی در تعارض است.

عضو حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: طرح برخی مباحث مثل حلال و حرام کردن آرای مردم متاسفانه استفاده ابزاری از دین است. در حالی که . با پایان یافتن انتخابات و فصل رقابت های سیاسی، فصل رفاقت ها و همدلی ها آغاز شده است. بنابراین به جای انتقادات گاهی بی اساس، انتظار می‌رود از همه ظرفیت‌های کشور برای جبران عقب ماندگی‌های کشور استفاده شود.

وی در پایان اظهار کرد: گاهی شنیده می‌شود که پس لرزه‌های انتخابات فضای معنوی ماه مبارک رمضان را هم تحت‌الشعاع خودش قرار داده و سخنانی از تریبون ها شنیده می‌شود که ادامه رقابت های تبلیغاتی است. در حالی که باید دوستان بدانند که رقابت‌های انتخاباتی تمام شد و به پایان رسید و فصل دیگری برای آغاز کار و برای استفاده از جبران مسائل کشور رسیده است. پس همه باید کمک کنند دولت منتخب به اهداف خودش برسد.

 

منبع: خبرآنلاین

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *