ارتقاء کیفیت نان استان

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: با کاهش میزان سبوس‌گیری آرد و افزایش رقابت بین نانوایی‌ها، کیفیت نان در این استان افزایش یافته است.

علی غفوری‌مقدم افزود: در اجرای طرح هدفمند سازی یارانه‌ها و تبدیل 20 درصد از سهمیه آرد یارانه‌ای هر استان به آرد آزاد طی 2 سال گذشته، این درصد در خراسان رضوی به 22 درصد رسیده و شماری از نانوایی‌ها آزادپز شده اند.
وی یکی دیگر از اهداف طرح هدفمند سازی یارانه‌ها را کاهش سبوس گیری آرد ذکر کرد و گفت: با تبلیغات مناسب مرکز بهداشت برای ترویج مصرف نان سبوس دار، درصد سبوس گیری آرد از 15 تا 18 درصد به 12 تا 15 درصد کاهش یافته و در نان سنگک این میزان به هفت درصد رسیده است.
وی اظهار کرد: از زمان الزام تبدیل 20 درصد سهمیه آرد یارانه‌ای هر استان به آرد آزاد، برخی نانوایی‌ها به صورت غیر مجاز اقدام به خرید آرد آزاد نموده و به مردم عرضه می‌کنند و برخی واحدهای نانوایی دارای پروانه تغییر مکان داده یا پروانه آنها منقضی شده است.
غفوری مقدم افزود: از سال گذشته شناسایی نانوایی‌های فاقد مجوز در خراسان رضوی آغاز شده و واحد‌های متخلف به اداره اماکن نیروی انتظامی معرفی می‌گردد.
وی با بیان اینکه هیچ محدودیتی از نظر تعداد و حریم برای نانوایی‌های آزادپز وجود ندارد، گفت: نانوایی‌های آزادپز نیز می‌توانند آرد را از هر کارخانه‌ای بخرند و نان مناسب تر در اختیار مردم قرار دهند.

image_print
42 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *