اخبار کوتاه

  • مراسم تشییع و تدفین مادر استاد حاج محمد جواد پناهی قاری بین المللی قرآن، صبح دیروز در آرامگاه خواجه ربیع مشهد برگزار شد.
  • معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی خواستار شد؛ اجرای طرح زیارت گروهی مبدا به مبدا برای خانواده معظم شهدا و ایثارگران.
  • فرماندار خلیل‌آباد: اعتبارات تملک دارایی این شهرستان در 21 فصل، 48 برنامه و 72 پروژه با اعتبار 54 میلیارد و 716 میلیون ریال اعلام شده است که نسبت به سال گذشته 26 درصد رشد داشته است.
  • رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشتخوار:276 جلسه قرآنی در ماه مبارک رمضان در رشتخوار برگزار می‌شود.
  • فرماندار و رئیس کمیته برنامه ریزی بردسکن: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای این شهرستان در سال جاری نسبت به پارسال 39 درصد افزایش یافته است.
  • امام جمعه بجستان در دیدار با مادر شهید طالبیان گفت: مادران شهدا نیز از جایگاه بسیار والایی در نزد خداوند متعال برخوردار هستند چرا که فرزندانی را تربیت کرده‌اند که توفیق شهادت را داشته‌اند.
  • نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی: شهرهایی مانند تهران، تبریز، مشهد و دیگر کلان شهرها نیازمند یک فرمانده و مدیریت واحد است. قانون شهرداری‌ها سال ۳۴ مصوب شده است اما تاکنون به روزرسانی نشده و این در در حالی که در حوزه مدیریت شهری، پیشرفت‌های زیادی صورت گرفته است.
  • دومین دوره همایش ضیافت نور به منظور تکریم از خانواده روحانیون فقید و از کارافتادگان حوزه علمیه مشهد، روزهای سه شنبه و چهارشنبه، به مدت دو شب در مشهد برگزار می‌شود.
  • همایش ملی علمی-پژوهشی مساله شناسی و پاسخگویی به مسایل قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تیرماه در مشهد برگزار می‌شود.
  • امام جمعه بردسکن: مراسم ارتحال امام خمینی(ره) در شهرستان‌ها باید همسو با حضور گسترده مردم در مرقد امام راحل باشد.
  • برداشت گل محمدی در 122هکتار زمین در زاوه روزهای پایانی را می‌گذراند.
  • رئیس جمعیت هلال‌احمر قوچان از اجرای طرح «خانواده آماده در مخاطرات» در این شهرستان با عنوان خادم برای هزار خانوار تا پایان امسال خبر داد.
image_print
22 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *