ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره غنچههای امید در مشهد
برگزاری سومین جشنواره غنچههای امید و تشکیل دبیرخانه دائمی در مشهد مقدس و پایتخت معنوی جهان اسلام از ضروریات است.
فاطمه غیور دبیر اختتامیه دومین جشنواره «غنچههای امید» هم درباره هدف از برگزاری این جشنواره گفت: ارتقای سطح علمی مربیان، تعامل گروهی میان مهدهای کودک، ارتباط سازنده، انتقال تجارب و توانمندسازی مربیان، شخصیت دهی به کودکان و آموزش تکنیکهای برخورد با والدین از بزرگترین اهداف این جشنواره است.
وی افزود: ۳ موضوعیت شعار سال (اقتصادمقاومتی تولید و اشتغال)، دهه فجر (آموزش واجرای سرودهای انقلابی در مهد کودک ها) و آموزش آموزههای اخلاقی با شیوهها و الگوهای تربیتی برای کودکان از جمله اهداف دیگر جشنواره امسال بود.
دبیر اختتامیه دومین جشنواره «غنچههای امید» گفت: پیرو مذاکرات و جلسات انجام شده، معاون فرهنگی سپاه امام رضا (ع) حمایت خود را ازبرگزاری سومین جشنواره غنچههای امیدو تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره اعلام کرده است.
غیوربا اشاره به برگزاری کارگاههای ۴ ساعته برای مربیان مهد کودکها و دعوت از استاد کردی دراین جشنواره افزود: با توجه به اهمیت فراگیری کودکان با مفاهیم انقلابی، مذهبی و ملی این جشنواره در راستای آشنا کردن کودکان با مناسبتهای مهم ملی و مذهبی به صورت غیر مستقیم برنامه هایی را اجرا کرد.
وی با اشاره به حضور ۵۰۰ مربی مهد کودک و ۱۵۰۰ کودک در رقابتهای این جشنواره گفت: این برنامه در دو بخش کودکان و مربیان فعالیت خود را شروع کرد، در بخش کودکان مخاطبان در قالبهای سرود، دکلمه، روخوانی و روانخوانی قرآن و در بخش مربیان مهدهای کودک در قالبهای کاردستی، قصه گویی، بازی و خلاقیت به رقابت پرداختند.
دبیر اختتامیه دومین جشنواره «غنچههای امید» افزود: داوریهای جشنواره در بهمن و اسفند آغاز و تا نیمه دوم اسفند ۹۵ ادامه داشت و در نهایت در مراسم اختتامیه جشنواره غنچههای امید، مربیان برتر مهد کودکها که توسط داوران بیشترین امتیاز را کسب کردند معرفی و تجلیل شدند.
غیور در باره تاثیر برگزاری جشنوارههای ویژه کودکان در فراگیری رفتار اجتماعی آنان گفت: وقتی که کودکان اشعار، سرودها و فعالیتهای خود را در مقابل داوران و جمع اجرا میکنند، میتوانند خود را بسنجند و در آینده در مراحل سختتر خود را نشان دهند.
وی درباره شرکت دادن مربیان در این جشنواره برخلاف سال گذشته گفت: مربیان ما نیاز به پویایی و فراگیری شیوههای جدید علمی در برخورد با کودکان را دارند تا دچار روزمرگی نشوند.
دبیر اختتامیه دومین جشنواره «غنچههای امید» افزود: به منظور ایجاد محیطی شاد و مفرح برای کودکان و والدین آنان با دعوت از “عموهای فتیلیه ای”در این مراسم برنامههای متنوع در نظر گرفته شده که اجرای این برنامهها برای کودکان خشنود کننده بود.
در پایان مراسم به ۱۸۰۰ نفر از کودکان شرکت کننده در دومین جشنواره «غنچههای امید» هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.
with a heated blanket for 10 or so minutes. Easyえろ 人形.