انتخابات ایران نماد ثبات و امنیت در فضای آشوب زده منطقه است

«صادق النابلسی» تحلیلگر مسائل بین المللی با اشاره به اینکه انتخابات ایران بر معادله های منطقه ای و جهانی تاثیرگذار خواهد بود تاکید کرد که برگزاری انتخابات نماد ثبات و امنیت ایران در فضای آشوب زده و ناامن منطقه است.

وی تاکید کرد که اهمیت انتخابات ایران در برهه کنونی ناشی از زمان برگزاری آن است که پس از انتخابات بریتانیا و آمریکا و روی کار آمدن جریان تندرو در غرب انجام می شود.
النابلسی افزود: این جریان تندرو به دنبال ایجاد گونه ای از روابط و منافع و ائتلاف هاست که جهان را به فضای جنگ جهانی اول و دوم سوق داده و گسست های خطرناکی در حوزه های فرهنگی و دینی ایجاد می کند. بر همین اساس، انتخابات ایران نوعی واکنش متمدنانه به این رویکرد جدید غرب بر پایه منافع و اصول مشخص است.
به گفته این تحلیلگر لبنانی، انتخابات ایران در بعد داخلی، فرصتی برای تحکیم ثبات اجتماعی از طریق چرخش قدرت به شمار می آید و در بعد برنامه ها و اهداف نیز نقطه تحول مهمی شمرده می شود. ملت ایران مسیر رشد اقتصادی خود را همچنان ادامه می دهد و همواره نیازمند شخصیت هایی است که با خواسته های ملت همراهی کرده و رشد و توسعه کشور را با شتاب بیشتری ادامه دهند که این خود نیازمند سرمایه گذاری های خارجی، افزایش نشاط و پویایی دولت و نهادهای وابسته، توسعه بخشیدن به راهکارهای سازمانی، کاهش تناقض های داخلی و تقویت همبستگی های اجتماعی است.
النابلسی با اشاره به طرح موضوع «اقتصاد مقاومتی» از سوی رهبر معظم انقلاب افزود: این موضوع نیازمند پاره ای تغییرات در سیاستگذاری نهادهای دولتی و ایجاد فضایی برای خدمت رسانی های متقابل در داخل ایران است تا مردم به مسئولیت های خود در زمینه تلاش برای کاهش ضررهای ناشی از تحریم های اقتصادی غرب عمل کنند.
این دانش آموخته رشته روابط بین الملل همچنین وجود امنیت و ثبات در ایران به رغم وضعیت آشوب زده منطقه را یکی از امتیازهای ایران دانست و گفت: حفظ این وضعیت نیازمند دولتی قوی است که با برخورداری از استقلال و عقلانیت، در برابر نقشه های دشمنان و خواسته های آنها برای بر هم زدن امنیت داخلی جمهوری اسلامی بایستد.
به گفته النابلسی تاکید رهبر معظم انقلاب بر مشارکت گسترده مردم در انتخابات نیز برای آن است که وحدت و اقتدار ملت ایران و آزادی ها و چند صدایی و شفافیت در آن حفظ شود و نیز حاوی پیامی به دشمنان است تا یک بار دیگر هویت گروهی ملت ایران و یکپارچگی و همبستگی بین همه گروه های دینی و سیاسی و نژادی را مورد مطالعه قرار دهند.
النابلسی انتخابات را جزو نقاط قوت نظام ایران و تجلی بخش چهره درخشانی دانست که ایالات متحده آمریکا نمی خواهد در دنیا مطرح شود. به گفته وی، آمریکا همواره سعی در تخریب چهره دموکراتیک ایران داشته است اما انتخابات باعث می شود آزادی های سیاسی در ایران به دنیا معرفی شده و دروغ تبلیغات آمریکایی برملا شود.
وی افزود: به طور حتم این انتخابات می تواند منجر به تقویت توان راهبردی و موضع ایران در قبال رویدادهای منطقه باشد؛ از همین رو رئیس جمهوری آینده باید در برابر نقشه ها و طرح های آمریکا و متحدان منطقه ای آن از شجاعت و درایت کافی برخوردار باشد تا بتواند با روحیه مقاومتی، با خطر فروپاشی و تقسیم خاک سوریه و ایجاد آشوب مبارزه کند.
این صاحبنظر لبنانی تاکید کرد که انتخابات ایران پیامی مبتنی بر برقراری ارتباط با دنیا و کشورهای همسایه در خود دارد تا به آنها اعلام کند که ایران در عرصه روابط بین الملل منطق جنگ را قبول ندارد بلکه به دنبال برقراری بهترین روابط با کشورهای همسایه و با دنیاست. ایران به عنوان یک بازیگر منطقه ای و بین المللی مسائلی همچون برقراری امنیت و ثبات را در اولویت برنامه های خود قرار داده است و گفت و گو را راه حل اصلی از بین بردن نزاع و توسعه همکاری ها می داند.
النابلسی همچنین درباره اوضاع برخی کشورهای عربی و موضع جمهوری اسلامی در این زمینه گفت: برخی کشورها از گروه های تروریستی در یمن و سوریه و لیبی و عراق و سرکوب مردم بحرین حمایت می کنند پدیده تروریسم و استبداد بزرگترین خطر برای امنیت و ثبات و عدالت و توسعه به شمار می آید همچنانکه حمایت های آمریکا از رژیم صهیونیستی و زیر پا گذاشتن قطعنامه ها قوانین بین المللی شکست سختی برای جامعه جهانی است.
دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران جمعه هفته آینده (29 اردیبهشت) برگزار خواهد شد.

 

منبع: ایرنا

image_print
2 پاسخ
  1. сервисные центры москвы
    сервисные центры москвы گفته:

    Профессиональный сервисный центр по ремонту бытовой техники с выездом на дом.
    Мы предлагаем: ремонт крупногабаритной техники в москве
    Наши мастера оперативно устранят неисправности вашего устройства в сервисе или с выездом на дом!

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *