آمار نهایی داوطلبین انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد

سخنگوی ستاد انتخابات خراسان رضوی گفت: از 19 هزار و 670 داوطلب ثبت نام شده برای عضویت در شوراهای اسلامی شهر و روستای این استان، صلاحیت 18 هزار و 703 نفر تایید شد.

امیر پور مهدی افزود: از مجموع داوطلبان ثبت نام شده، سه هزار و 419 نفر داوطلب شهری و 16 هزار و 251 نفر دواطلب روستایی بودند.
وی اظهار کرد: از این تعداد، هزار و 125 نفر زن، شامل 459 داوطلب شهری و 666 دواطلب روستایی و 18 هزار و 545 نفر مرد شامل 2 هزار و 960 داوطلب شهری و 15 هزار و 585 داوطلب روستایی بودند.
وی گفت: از مجموع داوطلبان تایید صلاحیت شده، سه هزار و 121 داوطلب شهری و 15 هزار و 582 داوطلب روستایی هستند.
پورمهدی، تعداد افراد رد صلاحیت شده را 420 نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد 172 نفر داوطلب شهری و 248 نفر داوطلب روستایی می‌باشند.
وی با بیان اینکه 547 نفر از ثبت نام خود انصراف دادند، اظهار کرد: تعداد کرسی‌های شوراهای اسلامی در 73 شهر خراسان رضوی، 397 کرسی است که به ازای هر کرسی حدود هشت نفر با یکدیگر رقابت می‌کنند.
وی تعداد کرسی‌های شوراهای اسلامی در 2 هزار و 572 روستای این استان را نیز هشت هزار و 302 کرسی اعلام کرد و گفت: به ازای هر کرسی شوراهای روستایی 2 نفر رقابت می‌کنند.

image_print
26 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *