توصیههای پلیسی از آغاز سال تحصیلی تا پیشگیری از کلاهبرداری
توصیههای پلیسی در آغاز سال تحصیلی
باتوجه به آغاز سال تحصیلی و ورود دانشآموزان به مدارس، رییس اداره آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی پلیس خراسان رضوی خواستار توجه ویژه به توصیههای ایمنی پلیس شد.
سرهنگ کیوان سعادتی خواستار رعایت سایر نکات ایمنی زیر توسط والدین دانشآموزان و مدیران و مسئولین مدرسه شد.
1.در صورت تعطیل شدن مدارس پیش از موعد مدیران مدرسه (به ویژه ابتدایی) دانش آموزان را تا زمان مقرر در مدرسه نگه داشته و از رها نمودن آنها در خیابان جدا خودداری کنند و صورت لزوم مراتب را حتما به والدین آنها اطلاع دهند.
۲. در برخی موارد دیده شده والدین و یا سرویس هایی که مقرر است دانش آموزان را به منازل خود منتقل نمایند، دیرتر از موعد مقرر در محل حاضر می شوند. در این رابطه مسئولین مدرسه تا زمان حضور سرویس و یا والدین دانش آموز، از رها نمودن آنها در خیابانهای اطراف مدرسه جذا خودداری نمایند به ویژه دانش آموزان مدارس شیفت بعد از ظهر به دلیل تاریکی هوا آسیب پذیرتر هستند.
۳. مسئولین مدرسه شماره تلفن، آدرس و مشخصات سرویس های مدرسه را به طور کامل ثبت نمایند و والدین نیز این مشخصات را همراه داشته باشند.
۴. رانندگان سرویس مدارس در صورت خرابه، وسایل، نقلیه حتماً موارد را به مدیران، مدرسه ، والدن از دانش، آموزان اطلاع رسانی کنند و در صورت اعزام خودروی جایگزین تمامی موارد در خصوص سرویس مدارس را مد نظر قرار دهند.
۵ . دانش آموزانی که از سرویس استفاده می کنند، در صورتی که متوجه رفتارهای نا متعارف راننده (حرکت با سرعت غیر مجاز بلند کردن صدای ضبط خودرو، حرکت مارپیچ و عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و…) شدند بلافاصله مراتب را به مسئولین مدرسه و یا والدین خود گزارش نمایند.
(رییس اداره آموزش و مشارکت عمومی معاونت اجتماعی پلیس خراسان رضوی)
هشدارهای پلیسی برای پیشگیری از کلاهبرداری
کلاهبرداران انسان های بسیار باهوشی هستند اما به راحتی می توان از افتادن در دام آنها جلوگیری کرد.
برای پیشگیری از کلاهبرداری لازم است در انتقال وجه نقد به حساب خود از در اختیار قرار دادن رمز اول و دوم (اینترنتی) به سایر افراد خودداری و در صورت احتمال لو رفتن رمز، نسبت به تغییر آن بلافاصله اقدام کنید.
۱ -در صورت بروز هر گونه مشکلات اداری و قضائی از اعتماد به اشخاصی که به دلیل تشابه اسمی یا معرفی خود به عنوان بستگان مسئولان کشوری و لشکری درخواست دریافت وجه در جهت رفع مشکل می کنند، خودداری کنید.
۲ – از انتقال هر گونه وجه از طریق دستگاههای خودپرداز به حسابهایی که اشخاص تحت عنوان خریدار در تماس تلفنی از شما خواسته تا با مراجعه به دستگاههای خودپرداز قبل از انعقاد قرارداد و خرید اجناس پرداخت شود، خودداری کنید.
۳ -اگر قرار است هرگونه وجهی از طریق کارت عابر بانک به حساب عابر بانک شما واریز یا انتقال یابد، لازم نیست به باجه عابر بانک مراجعه کنید. با ارائه شماره کارت یا حساب و بدون حضور شما این امر صورت می گیرد.
۴ -دقت کنید با دریافت پیامکهای تبلیغاتی و فریب دهنده که شما “برنده جایزه همراه اول و ایرانسل ” شده اید، به باجههای عابر بانک مراجعه نکنید.
۵ -تاریخ، مبلغ وسایر مشخصات چک را بدون خط خوردگی بنویسید. تاریخ چک را هم به صورت عددی وهم با حروف روی آن بنویسید.
۶ -هرگز چک سفید امضا صادر نکنید حتی برای نزدیکانتان.
۷ -تنها پس از تکمیل مشخصات چک واطمینان از صحت نوشتهها چک را امضا کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.