افزایش رضایت مردم از نانوائیها

در جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان خراسان رضوی برگزار شد.
در این نشست آخرین راههای بررسی و افزایش کیفیت نان مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری خراسان رضوی در تشریح نتایج این نشست  گفت: براساس سامانه ارتباطی شبکه بهداشت رضایت مردم از نانوائیها افزایش یافته است.
علی رسولیان افزود: همچنین افزایش سبوس، انطباق ضوابط آرد و نان را در نانوائیهای یارانه ای شاهد بوده ایم و در این جلسه اعلام شد در سطح شهر مشهد مقدس حدود 1800 نانوائی دارای پروانه وجود دارد که مقرر گردید با شدت با نانوائیهای بدون پروانه برخورد گردد و کیمته ویژه ای برای بازرسی از این نانوائیها تعیین شد.
وی اظهار داشت: مبارزه با افزودنیهای غیرمجاز، کاهش مصرف نمک، افزایش سبوس موجود در نان نانوائیها در دستور کار کارگروه قرار گرفت.
منبع: استانداری خراسان رضوی

image_print
26 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *