1

مسابقات پرورش اندام استان خراسان رضوی در نیشابور برگزار شد

 

مسابقات پرورش اندام استان خراسان رضوی در نیشابور برگزار شد

🔹 به گزارش «صبح امروز» مسابقات پرورش اندام استان خراسان رضوی «منطقه۲» با ۱۲۰ شرکت کننده در تاریخ ۱۹ بهمن ماه در فرهنگسرای سیمرغ شهرستان نیشابور برگزار شد.

🔹سید علی حسینی پناه مشاور ورزش و جوانان شهرستان نیشابور به عنوان برگزار کننده‌ی این مسابقات گفت: مسابقات بدنسازی استان به مناسبت دهه فجر و شعبانیه برای شادی و نشاط جوانان و همشهریان برنامه‌ریزی شد.

🔹 وی در ادامه افزود: تلاش شد این مسابقات با همکاری هیئت‌های مختلف ورزشی به همراه بخشی از اسپانسرها به بهترین شکل برگزار شود.

🔹 حسینی پناه خاطرنشان کرد: امیدواریم این مسابقات در همین مقطع باقی نماند و در ماه‌های آینده شاهد تکرار این گونه مسابقات باشیم.

🔹 وی در انتها هدف از برگزاری این مسابقات را کشف استعدادهای جوانان و نوجوانانی دانست که شاید نتوانستند تا امروز استعدادهای خودشان را در معرض نمایش بگذارند. و امیدواریم تا این شرایط فرصتی باشد تا جوانان و نوجوانان بتوانند خودشان را در عرصه ورزش پرورش اندام در سطح استان و کشور عرضه کنند.