نگرانی بطحایی از عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس

سال تحصیلی جدید دانش‌آموزان از 15 شهریور آغاز می‌شود، کنار وضعیت بازگشایی مدرسه با توجه به شرایط مختلف قرمز، زرد و سفید مسائل و موضوعات مهم دیگری هم مطرح است که در سال تحصیلی متفاوت پیش‌ِرو نمی‌توان آنها را نادیده گرفت.

کیفیت آموزش‌های مجازی دانش‌آموزان، تکیه صرف به آموزش مجازی و درهای بسته مدارس به‌روی دانش‌آموزان و در مقابل ضرورت توجه به آموزش ترکیبی “مجازی و حضوری” البته با حفظ سلامت دانش‌آموزان موضوعاتی است که این روزها محل نقد و بررسی کارشناسان آموزشی و معلمان است. از سوی دیگر بحث هزینه‌های اینترنت در آموزش مجازی موضوع دیگری است که نمی‌توان نسبت به آن بی‌توجه بود چرا که گاه یک خانواده با داشتن چند فرزند دانش‌آموز باید هزینه‌ای قابل‌توجه را در سبد هزینه‌های ماهانه خانوار برای آموزش مجازی در نظر بگیرد.

به گزارش «صبح امروز» و به نقل از تسنیم،  در نظرسنجی اخیر وزیر ارتباطات نیز در پاسخ به این پرسش که “در سال تحصیلی گذشته، کدام‌یک برای شما چالش بزرگتری بود،‌ هزینه شبکه یا کیفیت خدمات شاد؟” 59 درصد اعلام کردند هزینه و 41 درصد کیفیت.

در این راستا سید محمد بطحایی، وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه «هم‌اکنون در شرایط بحرانی قرار داریم و باید با توجه به امکانات موجود، خدمات مناسبی را برای دانش‌آموزان فراهم کنیم، هیچ فردی در اینکه آموزش مجازی یک مُسکن و داروی موقت برای جبران یاددهی و یادگیری در شرایط کرونایی است، شکی ندارد» اظهار کرد: همانند بسیاری از زمینه‌های دیگر که همیشه آموزش و پرورش مورد کم‌توجهی قرار می‌گیرد در آموزش مجازی نیز این کم‌توجهی دیده می‌شود و این کم‌توجهی پلت‌فرم، اینترنت و سامانه‌هایی را که باید خدمات آموزش مجازی را در اختیار دانش‌آموزان و معلمان قرار دهد شامل می‌شود.

 

اگر بحث آموزش حضوری کنار آموزش مجازی طرح شود، ممکن است این موضوع پیش بیاید، مدارس امکانات کافی برای حضور دانش‌آموزان و حفاظت از سلامت آن‌ها را ندارند؛ تراکم کلاس‌های درس بالاست و از سوی دیگر امکانات لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اختیار مدارس قرار ندارد

 

وی افزود: از آنجا که شبکه ملی اطلاعات در کشور راه‌اندازی نشده همچنان دستمان زیر سنگ اینترنت است و اینترنت در کشور محدودیت‌های خاص خودش را دارد البته قصدم این نیست که بگویم در این شرایط بحرانی دولت و افراد مسئول شبکه ملی اطلاعات را راه‌اندازی کنند چون این طرح به‌‌این‌زودی‌ها اتفاق نمی‌افتد.

مدارس را به‌شیوه ترکیبی اداره کنند

بطحایی تصریح کرد: البته در شرایط فعلی مدارس می‌توانند به‌صورت ترکیبی اداره شوند، روش‌های آموزش ترکیبی در شرایط کرونایی در بسیاری از کشورها جریان دارد هرچند آموزش و پرورش در تلاش برای برقراری چنین وضعیتی است. در برخی کشورها با شیوه‌هایی همچون استفاده از جدا‌کننده‌های پلاستیکی، میز دانش‌آموز از سایرین جدا و تلاش شده است فاصله آن‌ها از یکدیگر حفظ شود. تصور می‌کنم ما در ایران باید از روش‌هایی که کشورهای دیگر هم تجربه کرده‌اند، استفاده کنیم و از روش آموزش ترکیبی بهره ببریم.

آموزش مجازی تیغ دولبه!

وی با بیان اینکه« از مسئولان مؤثر در تصمیم‌گیری تقاضا دارم که به آموزش مجازی به‌عنوان تیغ دولبه توجه داشته باشند» گفت: درست است که نیامدن دانش‌آموزان به مدرسه و پیگیری آموزش‌ها به‌شکل مجازی سلامت آن‎ها را تضمین می‌کند، اما در سوی مقابل هم قطع ارتباط طولانی‌مدت دانش‌آموزان با مدرسه و فضای حضوری در کلاس درس لطمات بسیاری را به آن‌ها وارد می‌کند. می‌توان برای حضور دانش‌آموزان در مدرسه آنها را به چند گروه تقسیم کرد و بعضی از درس‌ها به‌صورت حضوری ارائه شود و برخی دروس کاملاً مجازی تدریس شوند حتی می‌توان دانش‌آموز را هفته‌ای دو یا سه ساعت به مدرسه بیاوریم تا محیط مدرسه را حس کند و رابطه‌اش با مدرسه قطع نشود.

وزیر سابق آموزش و پرورش ادامه داد: بنده همیشه مخالف هستم که یک نسخه واحد برای تمام مدارس کشور پیچیده شود، قطعاً در کلاسی که 40 دانش‌آموز دارد اجرای روش ترکیبی دشوار است، اما بسیاری از کلاس‌های درس 20 یا 25 دانش‌آموز دارند، چرا می‌خواهیم با یک نسخه واحد با تمام مدارس رفتار کنیم؟

دانش‌آموزان حتی یک هفته در میان به مدرسه بیایند

بطحایی تشریح کرد: در مدارسی که تراکم دانش‌آموزان آن‌ها خیلی بالاست امکان آموزش ترکیبی وجود ندارد، اما بنده می‌گویم حتی اگر می‌توانیم دانش‌آموزان را یک هفته درمیان برای ساعات محدود به مدارس بیاوریم حتی کلاس 40 نفره را می‌توان به گروه‌های 10 نفره تقسیم کرد و دانش‌آموزان دو هفته یک بار به مدرسه بیایند مثلاً به هر دانش‌آموزی بگوییم هر 15 روز یک بار به مدرسه بیاید، این روند بسیار بهتر از نیامدن کامل به مدرسه و قطع ارتباط با کلاس درس است.

دغدغه‌مندان تعلیم و تربیت نگران فاصله دانش‌آموز با مدرسه باشند

وی خاطرنشان کرد: همه افرادی که دغدغه تعلیم و تربیت دارند باید نگران فاصله دانش‌آموز با مدرسه باشند که به‌صورت قهری ایجاد شده و شرایطی که اتفاق افتاده این فاصله را ایجاد کرده، اما اگر این روند ادامه یابد ممکن است به‌تدریج این تفکر در جامعه ایجاد شود «پس می‌توانیم مدرسه نداشته باشیم و برخی دروس را از طریق مجازی ارائه کنیم». بحث بسیار مهمی در این ماجرا مطرح بوده و این است که محتوای کتاب‌های درسی بخش کوچکی از سبد یادگیری دانش‌آموزان است و آن‌ها در مدرسه طی تعامل با یکدیگر بسیاری از مسائل را فرامی‌گیرند این‌که دانش‌آموز صبح‌ها باید رأس ساعت معینی به مدرسه بیاید نظم را فرا می‌گیرد و بخش عمده‌ای از اهداف دوران مدرسه این موارد است نه حفظ کردن فرمول‌ها.

 

این سبک یعنی ارائه بخشی از دروس به‌شیوه مجازی می‌تواند در کاهش هزینه‌های آموزش و پرورش و از سوی دیگر مقوله کمبود معلم به دولت کمک کند

چرا عدم حضور دانش‌آموزان در مدارس مشکل‌آفرین می‌شود؟

 

وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه «طی چند ماه اخیر مصرف اینترنت و استفاده از فضای مجازی توسط دانش‌آموزان و معلمان و حتی مردم بسیار افزایش یافت و شرکت‌هایی که خدمات اینترنت ارائه می‌دهند، سود کلانی به دست آوردند» گفت: این شرکت‌ها باید مکلف شوند بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را در قبال دانش‌آموزان این کشور بپذیرند در حقیقت باید مکلف شوند برای دانش‌آموزان و معلمان در ساعات معین که از پلت‌فرم آموزشی آموزش و پرورش استفاده می‌کنند، اینترنت را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار اندک تأمین کنند؛ هم‌اکنون برخی دانش‌آموزان توانایی پرداخت هزینه اینترنت را ندارند، بماند که در برخی نقاط کشور هم دسترسی به اینترنت وجود ندارد.بطحایی افزود: این‌که در کشوری که در شرایط بحران قرار گرفته است، مدارس تعطیل شده‌اند، معلم و دانش‌آموز تجهیزات ندارند، اپراتور ارائه‌دهنده خدمات اینترنت به سودهای کلان خود در 6 ماه گذشته ببالد، جای تأسف  دارد.

image_print
62 پاسخ
  1. Szpiegowskie Telefonu
    Szpiegowskie Telefonu گفته:

    Dzięki programowi monitorowania rodziców rodzice mogą zwracać uwagę na czynności wykonywane przez ich dzieci na telefonie komórkowym oraz łatwiej i wygodniej monitorować wiadomości WhatsApp. Aplikacja działa cicho w tle urządzenia docelowego, nagrywając wiadomości konwersacyjne, emotikony, pliki multimedialne, zdjęcia i filmy. Dotyczy każdego urządzenia z systemem Android i iOS. https://www.xtmove.com/pl/how-to-track-and-read-someones-whatsapp-messages-calls-location/

    پاسخ
  2. Larryhib
    Larryhib گفته:

    PBN sites
    We create a structure of self-owned blog network sites!

    Benefits of our self-owned blog network:

    We perform everything so GOOGLE DOES NOT realize THAT this A self-owned blog network!!!

    1- We obtain domains from distinct registrars

    2- The leading site is hosted on a virtual private server (VPS is fast hosting)

    3- The remaining sites are on separate hostings

    4- We allocate a separate Google profile to each site with verification in Search Console.

    5- We design websites on WP, we do not use plugins with assistance from which Trojans penetrate and through which pages on your websites are established.

    6- We refrain from reproduce templates and utilise only distinct text and pictures

    We never work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

    پاسخ
  3. Scottthymn
    Scottthymn گفته:

    Rolex watches
    Understanding COSC Accreditation and Its Importance in Watchmaking
    COSC Accreditation and its Stringent Criteria
    Controle Officiel Suisse des Chronometres, or the Official Swiss Chronometer Testing Agency, is the official Swiss testing agency that verifies the precision and accuracy of timepieces. COSC accreditation is a mark of superior craftsmanship and reliability in chronometry. Not all timepiece brands pursue COSC certification, such as Hublot, which instead follows to its proprietary strict criteria with mechanisms like the UNICO calibre, achieving comparable accuracy.

    The Art of Exact Chronometry
    The core system of a mechanized timepiece involves the spring, which supplies power as it loosens. This mechanism, however, can be prone to external elements that may impact its precision. COSC-accredited mechanisms undergo strict testing—over fifteen days in various conditions (five positions, three temperatures)—to ensure their durability and reliability. The tests evaluate:

    Average daily rate accuracy between -4 and +6 seconds.
    Mean variation, maximum variation levels, and impacts of thermal changes.
    Why COSC Validation Is Important
    For timepiece aficionados and connoisseurs, a COSC-validated watch isn’t just a item of technology but a testament to lasting quality and accuracy. It symbolizes a watch that:

    Provides exceptional reliability and accuracy.
    Offers confidence of quality across the whole construction of the watch.
    Is probable to hold its worth better, making it a wise choice.
    Famous Chronometer Manufacturers
    Several famous manufacturers prioritize COSC validation for their timepieces, including Rolex, Omega, Breitling, and Longines, among others. Longines, for instance, provides collections like the Record and Spirit, which showcase COSC-accredited mechanisms equipped with innovative substances like silicon equilibrium suspensions to boost resilience and performance.

    Historical Context and the Development of Timepieces
    The notion of the chronometer originates back to the need for accurate timekeeping for navigation at sea, highlighted by John Harrison’s work in the eighteenth century. Since the formal establishment of COSC in 1973, the accreditation has become a benchmark for judging the precision of high-end watches, maintaining a legacy of superiority in watchmaking.

    Conclusion
    Owning a COSC-certified watch is more than an aesthetic selection; it’s a commitment to excellence and precision. For those valuing precision above all, the COSC accreditation offers peacefulness of mind, ensuring that each certified timepiece will perform dependably under various conditions. Whether for personal satisfaction or as an investment, COSC-accredited watches distinguish themselves in the world of horology, bearing on a legacy of meticulous chronometry.

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *