1

ویلچری که صبر دینی و استقامت انقلابی می برد

دیدار مدیرکل و کارکنان کتابخانه های عمومی با جانباز صاحب تالیف و سرافراز دفاع مقدس

مدیرکل و کارکنان کتابخانه های عمومی خراسان رضوی در ادامه دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران با صفایی جانباز سرافراز و نویسنده قطع نخاع و ویلچرنشین 35ساله دفاع مقدس دیدار و گفتگو کردند.

در راستای پاسداشت یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی اقدام به برگزاری دیدارهایی با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان سرافراز کرده است. در ادامه این برنامه ها، اینبار مدیرکل و کتابداران خراسان رضوی در ادامه دیدار با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و هشدای مدافع حرم میهمان جانباز بزرگوار و عزتمند و سرافزار ایام دفاع مقدس، غلامحسین صفایی بودند.

غلامحسین صفایی در سال 60 و در ابتدای جنگ تحمیلی با اصابت ترکش به فیض جانبازی بیش از 70درصد نائل آمده و با ضایعه قطع نخاع بیش از 35 سال از عمر خود را بر روی ویلچر سپری کرده است.

ایام طولانی مدتی که تحمل آن جز با روحیه انقلابی، اسلامی، تعهد، ایمان، صبر و استقامت میسر نیست و مسلما کسانی که این جانباز سرافراز را همراهی می کنند مدتهاست شاهد بزرگمردی هستند که اسوه صبر و استقامت دینی و انقلابی است.

در ابتدای این دیدار مدیر کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره)، شهدا، جانبازان و ایثارگران ایام دفاع مقدس گفت: حضور کارکنان و کتابداران کتابخانه های عمومی به عنوان افسران جبهه دانایی در این محفل و دیدار با جانباز عزتمند دفاع مقدس نیرو و روحیه گرفتن از سرداران جبهه ایستادگی، مقاومت، ایثار و شهادت است.

حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، ادامه داد: این جلسه هم به منظور عرض ادب و احترام به جایگاه رفیع ایثار و شهادت و جانبازی انجام شده است و هم تجدید روحیه و کسب انگیزه و استفاده از رهنمود های شما و البته تذکر و تنبهی است برای همه ما که سر سفره انقلاب نشسته ایم تا بدانیم که در راه اعتلای انقلاب اسلامی و حفظ و ماندگاری آن جسمها و بدنهای ارزشمند و گرانبهایی تقدیم ساحت حضرت حق شده است.

مدیر کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی یادآور شد: از دیدگاه اداری و کاری نیز وظیفه داشتیم به عنوان یک نویسنده که با توجه به شرایط جسمانی و مشکلات جانبازی اقدام به نوشتن و تالیف کتابهایی کرده اید نیز تقدیر و تشکر داشته باشیم.

جانباز غلامحسین صفایی نیز در این دیدار با اشاره به راه افتادن نهضت کتابخوانی در بین مردم گفت: رویکرد مردم به کتاب و کتابخوانی و ایجاد بحر مطالعاتی به مردم برای زندگی بهتر کمک می کند و جامعه با فکر بازتر در بحبوحه حملات تخریبی استکبار جهانی به افکار عمومی یاری رسان خواهد بود.

وی ادامه داد: زندگی دنیا به نسبت زندگی آخرت یک مجال کوتاه مدت است که مدت زمان آن در نگاه آخرتی شاید از یک طلوع یا غروب آفتاب کمتر باشد.

این جانباز سرافراز ادامه داد: مراقبت و توجه و محاسبه اعمال در این دنیا باید با ظرافتهای خاص این زندگی و قوانین الهی مربوط به آن انجام شود تا از این فرصت کوتاه زمینه را برای آمرزش و مرحمت خود استفاده کنیم.

وی حضور ولی عصر(عج) به عنوان امام حاضر و ناظر را موضوعی غفلت شده در اجتماع امروزی دانست و ادامه داد: باید قدر زندگی کوتاه مدت در ایام غیبت امام زمان(عج) و این فرصت بزرگ را مغتنم شماریم و از وجود گوهر امامت و ولایت در جامعه صاحب عصر و زمان استفاده کنیم.

وی با اشاره به سه اثر تالیفی خود گفت: از سال 1368 نوشتن کتاب را آن هم با گرفتن نی به دندان توسط رایانه آغاز کردم کتاب ابتدایی با عنوان «مومن کیست» بیشتر از ده سال برای نگارش وقت برد و کتابهای “عوام و خواص” و “عمل صالح” نیز با توجه به شرایط جسمانی زمان زیادی وقت برد و کتاب خاطرات جانبازی‌ام در حال تدوین است.

انتهای خبر/