افتتاح کتابخانه مرکزی مشهد در چهلمین سال انقلاب اسلامی
علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور از افتتاح کتابخانه مرکزی مشهد در دهه فجر سال جاری خبر داد.
نخستین جلسه هیأت امنای کتابخانههای عمومی کشور در دوره جدید، سهشنبه ۲۶ تیر ماه، با حضور سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طیبه سیاوشی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، محسن جوادی، معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فاطمه فهیم نیا، مدیر گروه علم اطلاعات و دانششناسی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، هادی جعفری نژاد، نماینده معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، مهری پریرخ، استاد پیشکسوت کتابداری، هوشنگ مرادی کرمانی نویسنده پیشکسوت و علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور، برگزار شد.
دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور در این جلسه گفت: پس از گذشت بیش از ۲۰ سال، کتابخانه مرکزی مشهد در دهه فجر سال جاری افتتاح خواهد شد.
علیرضا مختار پور ادامه داد: خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده، کارهای عمرانی این کتابخانه مرکزی در ۶ طبقه و ۱۱ هزار و ۶۰۰ متر مربع زیربنا به پایان رسیده است. کتابخانه مرکزی مشهد با دارا بودن ظرفیت ۲۰۰ هزار جلد کتاب در بخشهای مختلف فضای بسیار مناسبی به لحاظ سالنهای مطالعه و سایر امکانات از جمله خدمات اینترنتی را برای اعضای خود پیشبینی کرده است.
با هدف دعوت از عموم مردم صادر شد؛
پیام استاندار خراسان رضوی به دبیرخانه هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی
استاندار خراسان رضوی در پیامی به هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی از عموم مردم برای مشارکت در این جشنواره دعوت کرد.
به گزارش روابط عمومی ادراه کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان استاندار خراسان رضوی در پیامی به هشتمین جشنواره کتابخوانی رضوی از عموم مردم برای مشارکت در این جشنواره دعوت کرد.
متن پیام استاندار به شرح ذیل است:
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِىِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِىِّ النَّقِىِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ ..
خداوندا درود فرست بر امامی که عالم آل پیامبر (ص) است و به ویژگی علم و آگاهی شهیر است امری که نیازی اساسی برای انسان امروز است، عالم به علمی که به عمل برآید آنگونه که حضرت مظهر تعامل و گفت و گوی آگاهانه و تعمق در امور بوده که خود به رسیدن به دوستی ومودت در سایه مهر امام رئوف می انجامید .
حضرت ثامن الحجج (ع) امام علی ابن موسی الرضا (ع) مظهر علم، آگاهی، تعامل و گفت و گو بودند که در دنیای امروز بیش از هر زمان بدان نیاز است و وظیفه ما در این حوزه به عنوان پرچمدار این آستان مقدس سنگین تر است.
توسعه گفتمان و سیره رضوی با استفاده از ظرفیت های مختلف فرهنگی و هنری از جمله ضرورت های امروز جامعه برای درک بهتر و عمیق تر نسل جوان و نوجوان از عمق وجودی امام مهربانی هاست که علمشان در بستر زمانی عصر عالمگیر شد و از نظر علمی بر دوست و دشمن برتری یافت.
در این میان کتاب و کتابخوانی از جمله راههای گسترش سیره و روش امام (ع) و فرصتی ارزشمند برای آشنایی مردم به خصوص نسل جوان با مبانی فکری، اعتقادی، علمی و عملی ائمه(ع) بویژه امام رضا(ع) است.
کتاب میراثی ماندگار، با ارزش و عنصری رشد آفرین و روشنگر در پهنه زندگانی انسان است، کتابی که در فرهنگ و تمدن ایرانی – اسلامی جایگاهی ویژه دارد و معجزه این دین کتاب و قرآن است و نخستین پیام آن، امر به خواندن است و خداوند در آن به قلم سوگند خورده است و درفرهنگ ایرانی هم ارج و قرب آن بی مانند است که خود عاملی برای گسترش علم و فرهنگ و ماندگاری این تمدن کهن شده است.
در عین آنکه یکی از شاخصه های توسعه یافتگی یک جامعه میزان مطالعه بیشتر، کتابخوانی مردم آن و انس و الفت با این عنصر تعالی بخش است.
و امروز جشنواره کتابخوانی رضوی یک فرهنگ سازی ارزشمند در راستای افزایش آگاهی مردم نسبت به این نمونه های والای انسانی به ویژه امام رضا(ع) است که باید از این فرصت برای ترویج سیره رضوی و سبک زندگی ایرانی – اسلامی که نیاز امروز جامعه است، بهره برد.
رویدادی که با رویکرد توجه بیشتر به کتاب و کتابخوانی هم علقه ایرانی به فرهنگ و تمدن را بیان می دارد و هم عقیده دینی و اسلامی به ساحت امامان معصوم(ع) را متجلی می سازد.
حضور و همراهی دستگاه های مختلف، نهادهای عمومی، سیاسی و مجموعه های مردم نهاد بویژه خانواده ها با این امر خیر باعث موفقیت و پیشبرد اهداف مقدس این برنامه فرهنگی است و امید است در استانی که مفتخر به همجواری با امام خوبی هاست، پرچمدار اندیشه ورزی فرهنگ رضوی باشیم.
انتهای خبر/