مهاجرت بینالمللی زیر ذرهبین اقتصادی
مرکز مطالعات استراتژیک و بین الملل (CSIS) در مطلبی نوشت: این موضوع غیر قابل انکار است که حجم کنونی مهاجرت بین المللی پیش بینی نشده، در حال رشد، عمیق و دارای اثرات بشری است.
آمارها در سال ۲۰۱۵ نشان میدهد که ۲۴۴ میلیون نفر از مردم در جهان خارج از کشوری که در آنجا به دنیا آمدهاند زندگی میکنند. این موارد شامل کسانی که هم مجبور به ترک کشورهایشان شده یا آنکه با خواست خود کشور محل تولدشان را ترک کردهاند، میشود. همچنین این آمار کسانی را که خواستار پناهندگی یا شرایط آوارگی هستند نیز میشود. تاثیرات اقتصادی مهاجرت اغلب در مقایسه با شرایط بشردوستانه نادیده گرفته میشود.
مطالعه این الگوها از طریق ذره بینهای اقتصادی میتواند برای سهامداران چارچوب مفیدی برای شناسایی واکنشی عملی به این چالش در حال رشد باشد. با تصویب قوانین جامع که بتواند از ادغام مهاجران در اقتصادهای میزبان حمایت کند که این کار همزمان با حفظ ارتباط اقتصادی و اجتماعی با کشورهای مبدا باشد میتواند به مدیریت حرکتهای مهاجرتی و کاهش اثرات اقتصادی منطقه ای کمک کند. این موضوع کمک میکند که کشورهای میزبان این اطمینان را حاصل کنند که ابزارها و منابع مورد نیاز برای ادغام این افراد در هنگام ورود آنها به کشور فراهم است. این ابزارها شامل زبان، آموزش، آموزش مهارتها و فرصتهای شغلی میشود. این موضوع همچنین نیازمند این است که کشورهای میزبان زیرساختهای حمایتی را فراهم کنند تا به مهاجران این اجازه داده شود تا به آسانی با کشورهای مبدا خود ارتباط داشته باشند که از جمله این موارد، انتقال پول و رفت و آمد آزاد بدون نگرانی از ممنوع الورود شدن باشد.
مطالعه درباره مهاجرت یک موضوع بین رشته ای بود و ذره بین اقتصادی را نمیتوان از این بحث حذف کرد. برای درک بهتر وسعت شرایط، باید این موضوع در نظر گرفته شود که در سال ۲۰۱۷ حدود ۶۵.۶ میلیون نفر به عنوان کسانی که مجبور به جابجایی شدهاند شناسایی شدهاند. از این تعداد ۴۱ میلیون نفر مجبور شدهاند تا کشورهای محل تولد خود را به دلیل درگیریهای داخلی ترک کنند و ۲۱ میلیون نفر در حال حاضر شرایط آوارگی را دارند.