1

دشمن می‌خواهد ما را مایوس کند

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: دشمن می خواهد فضایی را ایجاد کند که مردم نتوانند حق را از باطل تشخیص داده و از موفقیت هایی که داشته ایم مایوس کند.

سعید جلیلی صبح پنج شنبه در چهارمین همایش بین المللی «تحجر و اسلام آمریکایی» در مشهد افزود: «اسلام آمریکایی» وقتی می‌بیند ملتی اینگونه مقاومت می‌کند، باید ملت را در این مسیر یا دچار «انحراف» کند، یا «انصراف».

وی با تاکید بر اینکه راه دشمن برای انصراف ملت از مقاومت «فتنه زرد» است، افزود: یک ضلع فتنه زرد این است که مسائل دسته چندم جای مسائل اصلی قرار گیرد.

جلیلی اظهار کرد: امروز  باید نشان دهیم که دین در عرصه های مختلف حرف برای گفتن دارد و با آگاهی بخشی به جوانانمان آنها را به گفتمان انقلاب مسلح کنیم.

وی با بیان اینکه امروز ما نمی توانیم نسبت به آنچه در مسیر انقلاب طی شده است بی تفاوت باشیم و وظیفه ما است که سایه به سایه حرکت انقلاب اسلامی را دنبال و آن را تقویت کنیم افزود: یکی از خطرهای حرکت ما در انقلاب اسلامی، در معرض تحریف قرار گرفتن آن است. ما باید این مسیر را هم پای انقلاب طی کنیم و سبک زندگی سیاسی خود را معطوف به انتخابات نکنیم چراکه حرکت سیاسی انقلابی و مبتنی بر آموزه های آن، مستمر و همیشگی است.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورا عالی امنیت ملی تصریح کرد: انقلاب ما در حقیقت اجابت دعوت خدا و پیامبر(ص) از سوی مردم بود. ملت ما این دعوت را لبیک گفته و یک حیات جدید را آغاز کردند.

وی ادامه داد: در انقلاب اسلامی ایران حرکت های زیادی انجام شده و طبیعی است که چنین حرکت مقدسی مخالفان زیادی دارد و در برابر آن ساکت نمی مانند. آنچه که امروز تحت عنوان گزینه نظامی مطرح می شود اولین تلاش دشمن است تا با زور و تهدید انقلاب ایران را از سر راه بردارند. توطئه های مختلف پس از انقلاب، ترورهای متعدد، جنگ تحمیلی همه نشان دهنده بی صبری دشمنان است.

 

از اسلام ناب تا آمریکایی

جلیلی با اشاره به اینکه امام در سال پایانی عمرشان به تفاوت دو مفهوم اسلام ناب و اسلام آمریکایی تاکید بسیاری داشتند ابراز کرد: امام خمینی (ره) معتقد بودند، آنچه که انقلاب اسلامی ایران را رقم زد اسلام ناب بود و آنچه که امروز خطر جدی محسوب می شود، اسلام آمریکایی است.

وی تاکید کرد: طبیعی است یکی از خطرهای مهم انقلاب، در معرض تحریف قرار گرفتن آن است. برای مقابله با این انقلاب دشمن دو راه را انتخاب کرده است، یکی افزودن حرکت های نظیر طالبان و داعش برای مقابله با اسلام و دیگری اینکه اسلام از محتوا به گونه ای خالی کند که تبدیل به اسلام لیبرال شود.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورا عالی امنیت ملی ادامه داد: این حرکت های عملیاتی شد اما تنها دلیل اینکه دشمن در چند سال اخیر  نتوانست انقلاب اسلامی ایران را سرکوب کند این بود که انقلاب ما نشات گرفته از اسلام ناب بوده و امروز به یک درخت تنومند ۴۰ ساله مبدل شده است.

وی تاکید کرد: دشمن در ابتدا تصمیم داشت ما را از مبارزه منصرف کند اما موفق نشدند و دست به دامن گروه هایی نظیر تکفیری ها زد و برای همین است که ما معتقدیم داعش، پیاده نظام  صهونیستی ها است. حرکت انقلاب مستمر است و افق دراز مدت دارد و برای ادامه موفقیت و رشد آن به حوزه های علمیه نیازمندیم.

 

مشکل دشمن، مقاومت و پیشرفت ماست

جلیلی ادامه داد: مشکل اصلی دشمنان ما با انقلاب این است که ما علاوه بر مقاومت، پیشرفت هم می کنیم و آن ها این خطر را به خوبی احساس می کنند. آنچه که اهمیت دارد وظیفه ما در برابر حفظ انقلاب است. امروز اگر موقعیتی را برای انقلاب کسب کردیم مدیون فهم صحیح شرایط، درک صحیح  و اقدام به موقع هستیم.

وی با اشاره به اینکه دشمن امروز فهمیده است با سخت افزار نمی توانند با ما مبارزه کند افزود: راه حل دیگر آن ها استفاده از نرم افزار است. شاهدیم بیش از ۲۰۰ شبکه ماهواره ای در خصوص ایران برنامه پخش می کنند. این منطقی نیست، کشوری که بدترین تحریم ها را بر ما اعمال می کند به فکر تفریح ما باشد و شبکه های مختلف برای ما ایجاد کند.

نماینده رهبرمعظم انقلاب در شورا عالی امنیت ملی گفت: وقتی ما از اسلام آمریکایی صحبت می کنیم منظورمان ملتی است که بر مبنای آموزه های اسلام ناب حرکتی را شروع کرده و دچار تحریف شده اند.

وی تاکید کرد: دشمن می خواهد فضایی را ایجاد کند که مردم نتوانند حق را از باطل تشخیص داده و ما را از موفقیت هایی که داشته ایم مایوس کند.

 

منشور روحانیت؛ مهم‌ترین پیام امام(ره) به حوزه‌های علمیه

در ادامه این مراسم، دبیر چهارمین همایش بین المللی اسلام و تحجر آمریکایی گفت: منشور روحانیت، بزرگترین و مهم ترین پیام امام خمینی (ره) به حوزه های علمیه است.

حجت الاسلام مرتضی امین نیا افزود: منشور روحانیتی که امام خمینی (ره) برای حوزه های علمیه نوشتند تا به امروز سرنوشت غم انگیزی داشته است. این منشور که ۲۸ سال پیش، ۳ ماه قبل از ارتحال امام خمینی (ره) صادر شد، بزرگترین و مهم ترین پیام امام خمینی (ره) به حوزه های علمیه است.

وی افزود: تا کنون هیچ کاری از سوی حوزه علمیه برای منشور و این پیام مهم صورت نگرفته است و فقط در سال ۹۱ از سوی موسسه حفظ آثار و نشر آثار امام خمینی (ره) همایشی برگزار شد.

دبیر چهارمین همایش بین المللی اسلام و تحجر آمریکایی تصریح کرد: ما از سال ۹۲، سه همایش برگزار کردیم اما امسال با توجه به رویکرد جدید که در حوزه های علمیه، خصوصا حوزه علمیه خراسان اتفاق افتاده است تصمیم گرفتیم این همایش را تحت عنوان یک پیش همایش برگزار کنیم تا مقدمه ای برای یک همایش بزرگ، محکم، علمی و پر محتوا در سال ۹۷ باشد.

وی ادامه داد: همچنین محور این همایش، منشور روحانیت امام خمینی (ره) است تا این منشور بتواند به عنوان یک سند بالا دستی برای فعالیت تمامی حوزه های علمیه واقع شود.

امین نیا ابراز کرد: من معتقدم یکی از دلایلی که باعث شده است این منشور تاکنون به طور جدی به راهنمای عمل حوزه علمیه مبدل نشود این است که این منشور، مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش حوزه های علمیه می گذارد ضمن اینکه به نقد شدید انجمن حجتیه می پردازد.

وی افزود: امیدواریم منشور روحانیت امام خمینی (ره) تحت عنوان یک واحد درسی در حوزه های علمیه تدریس شود. همچنین معتقدم با توجه به اینکه هیچ روزی در سال با نام روحانیت نام گذاری نشده است، ۳ اسفند ماه که با صدور منشور روحانیت مصادف است به عنوان روز روحانی در تقویم کشور نام گذاری شود.