کار نشریات دانشجویی بدون مزاحمت
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: تلاش خواهیم کرد بستر نوشتن را برای دانشجویان بیشتر از گذشته فراهم کنیم تا نشریات دانشجویی بتوانند با کمترین مزاحمتی فعالیت کنند.
دکتر محمد کافی امروز 24 بهمن ماه در اختتامیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: 90 نشریه دانشجویی در سطح دانشگاه فردوسی مشهد منتشر میشود که نشاندهنده همت والای دانشجویان این دانشگاه است.
وی ادامه داد: از دانشجویانی که هزینه سنگین نوشتن را میپردازند و باز هم مینویسند سپاسگذاریم و قول خواهیم داد که دانشگاه حمایتهای خود را از آنها ادامه دهد.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی این دانشگاه یادآور شد: نتیجه این جشنوارههای داخلی، توفیقات گستردهای است که دانشجویان دانشگاه در عرصههای ملی کسب میکنند.
در ادامه این مراسم مدیر فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: نشریات دانشگاه فردوسی از نظر تنوع و تکثر جزو نشریات بارز ،برجسته و انگشت نمای وزارت علوم محسوب میشوند که مورد اشاره دانشگاهیان کشور هستند.
منصور معتمدی با اشاره به اینکه سختی قلم زدن کاملا روشن است، افزود: مساله یافتن مخاطب در دنیای امروز برای نشریات، یکی از معضلات بزرگ آنها محسوب میشود، زیرا با توجه به سیطره و توسعه فضای مجازی، نشریات دانشجویی کار سختی را بر عهده دارند تا بتوانند مخاطب را جلب و جذب کنند که تحقق آن امر نیازمند خلاقیت و هنر و اندیشه است.
معتمدی اضافه کرد: شاید چون در گذشته اطلاع از اخبار از طریق کانالهای محدودی امکان پذیر بود،جذب مخاطب نیز کار آسانی بود. اما با توجه به وضعیت امروز دنیا، جذب و جلب مخاطب امری دشوار است.
مدیر فرهنگی و فعالیتهای داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: پیشنهاد میشود که جلسات آسیبشناسی برای علاقهمندان نشریات برگزار شود تا بتوان بررسی نمود که چگونه میتوان مخاطبان گستردهای را برای نشریات در نظر گرفت.دانشجویانی که امروز قلم میزنند میتوانند از تمرین و تجربیات خود در آینده استفاده کنند.
منبع: ایسنا