1

معرفی ۲۳ طرح اشتغال فراگیر به بانک‌های عامل خراسان رضوی

سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی گفت: از زمان ابلاغ تسهیلات اشتغال فراگیر به بانک‌های استان تاکنون 23 طرح به ارزش 400 میلیارد ریال برای استفاده از این منابع به بانک‌های عامل معرفی شده است.
علی رسولیان روز شنبه در جلسه کارگروه اشتغال استانداری خراسان رضوی با انتقاد از عملکرد دستگاه‌ها برای استفاده از این تسهیلات افزود: سهم استان از تسهیلات 200 هزار میلیارد ریالی برنامه اشتغال فراگیر کشور 18هزار و 486 میلیارد ریال است.
سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: طرح‌های معرفی تاکنون نسبت به این رقم خیلی قابل توجه نیست و باید دستگاه‌ها و بانک‌ها در این حوزه همکاری و تعامل بیشتری داشته باشندو معرفی طرح‌ها به بانک‌ها باید سرعت گیرد.
رسولیان با بیان این که باید هم دستگاه‌ها و هم بانک‌ها از این ظرفیت و فرصت استفاده مطلوب را داشته باشند، عنوان کرد: در این راستا باید سقف 20 میلیارد ریالی برای استفاده از این تسهیلات در پروژه‌ها و طرح‌های مختلف افزایش یابد تا امکان استفاده طرح‌های بیشتر با جذب بالاتر فراهم شود.
وی ادامه داد: این تسهیلات با سود پایه 18 درصد است که به تناسب نوع طرح‌ها و قرارداشتن آن‌ها در مناطق محروم ، روستایی یا مرزی، سه تا هشت درصد از میزان سود پایه کاهش می‌یابد.
سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در این راستا فرماندارانی که عملکرد مطلوبی داشتند معرفی شده و به آن دسته از فرمانداران که در این حوزه به هر دلیلی نتوانسته اند عملکرد موفقی داشته باشند کتبی اعلام شود.
رسولیان ادامه داد: در حوزه فناوری اطلاعات با توجه به ظرفیت‌هایی خوب استان به طرح‌های مربوطه در این حوزه کمک شود تا از این تسهیلات بهره گیرند.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی توان و ظرفیت کار و ایجاد اشتغال بالایی در استان دارد و اگر به درستی حمایت و کمک شود می‌تواند نتایج مطلوبی در توسعه استان برجای گذارد.
سرپرست حوزه امور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراسان رضوی در بخشی دیگر از این جلسه در حوزه ارتقا مهارت آموزی‌ها در حوزه‌های دانشگاهی و تربیت دانش آموختگانی با تجربه و توان تجربی کار تخصصی افزود : در این راستا باید حوزه اجرا به کمک بخش دانشگاهی آمده و مهارت دانش آموختگان افزایش یابد.
وی با اشاره به تلاش اداره کل فنی و حرفه ای استان در این حوزه افزود : دریافت آموزش‌های مهارتی از سوی 91 هزار و 277 نفر در استان در قالب کارگاه‌های مختلف اعم از شهری و روستاها، زندان‌ها ، حاشیه شهرها و غیره اقدام موثری است که باید توسعه یابد.