باید خلاهای قانونی را برطرف کرد

نماینده کاشمر وخلیل آباد در مجلس شورای اسلامی نبود قانون مخصوص چگونگی فعالیت در فضای مجازی را یک خلا دانست و گفت: باید وزارت ارشاد هر چه سریعتر با کمک سایر وزارت خانه‌ها، قانونی را برای فعالیت در فضای مجازی طراحی کنند تا کاربران یا مدیران کانال‌های فضای مجازی فعالیت خود را در چارچوب قانون انجام دهند.

بهروز بنیادی در خصوص ولنگاری فضای مجازی افزود مطمئناً تکنولوژی روز که در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد آسیب‌ها و منافعی به دنبال دارد و قطعاً ارتباط برقرار کردن با این تکنولوژی نیاز به فرهنگ سازی دارد.

وی با بیان اینکه قبل از اینکه بخواهیم در موارد سلبی نظیر فیلترینگ وارد شویم قطعاً نیاز به فرهنگ سازی استفاده از این فضا داریم، خاطرنشان کرد: این فرهنگ سازی ابتدا بایستی در همه سطوح مختلف اعم از آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، مساجد و از تریبون‌های مختلف به مردم آموزش داده شود.

نماینده مردم خلیل آباد، کاشمر و بردسکن در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: بیشتر از همه بایستی کانال‌هایی که می‌تواند سرگرمی مختلفی برای مردم در سنین مختلف فراهم کند توسط نهادهای فرهنگی، تبلیغات اسلامی، کانون پرورش و… راه اندازی شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر خلاهایی که وجود دارد را پوشش دهیم قطعاً جوانان و نوجوانان به سمت مسائل حاشیه ای فضای مجازی رانده نمی شوند، تشریح کرد: پر کردن خلاهایی که در فضای مجازی وجود دارد بخشی از آن وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد و بخشی دیگر وظیفه سازمان‌های فرهنگی دیگر و حوزه‌ها است که باید در این زمینه کار بیشتری صورت گیرد.

بنیادی با اشاره به اینکه صدا و سیما به عنوان یک مرکزی که همه روزه با مردم در ارتباط است بایستی زمینه انتقال مسائل آموزشی در این زمینه را برای سنین مختلف فراهم کند، اذعان کرد: تا چند سال آینده ممکن است بحث ورود اینترنت جهانی را داشته باشیم که به هیچ عنوان نمی توانیم در بحث فیلترینگ و محدودیت دسترسی ورود کنیم.

وی در ادامه در خصوص تعیین تکلیف وضعیت رها شده فضای مجازی که تاکنون در دفعات باعث ترویج خودکشی، ضرب و شتم و انتقام گیری‌های ناموسی و اخلاقی شده است، عنوان کرد: مجلس در خصوص بحث‌هایی که در این زمینه نیاز به قانون گذاری داشته باشد آمادگی لازم را دارد و حتی در مجلس به دنبال تشکیل کمیسیون ویژه ای به نام کمیسیون فضای مجازی هستند و یکسری از کارهای اولیه آن انجام شده است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جلسه ای که اخیراً با وزیر ارتباطات داشتیم بر روی این مسئله تاکید شد که مسئول مستقیم نوشتن قانون رسانه یا قانون رسانه در فضای مجازی وزارت ارشاد است و وزیر ارتباطات هم اعلام کرد که این آمادگی را دارد که با وزارت ارشاد همراهی لازم را داشته باشد تا هر چه سریعتر این قانون نوشته شود تا قاضی هم راحتتر در خصوص جرائم مجازی ورود پیدا کند.

وی نبود قانون مخصوص چگونگی فعالیت در فضای مجازی را یک خلا دانست و افزود: باید وزارت ارشاد هر چه سریعتر با کمک سایر وزارت خانه‌ها، قانونی را برای فعالیت در فضای مجازی طراحی کنند تا کاربران یا مدیران کانال‌های فضای مجازی فعالیت خود را در چارچوب قانون انجام دهند.

بنیادی با بیان اینکه باید فضای مجازی را به عنوان یک واقعیت بپذیریم و نحوه مقابله با آسیب‌های آن نیازمند آموزش است، اظهار کرد: در هر عرصه ای که آموزش را کنار بگذاریم قطعاً دچار آسیب خواهیم شد.

image_print
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *